Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son 4 yılım Haram oldu bana..

Son 4 yılım Haram oldu bana..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ;

Bu anlatacağım benim canımı çok sıkıyor ve bundan böyle dehşet eder oldum birçok şeyden Ben 4 yıl önce 14 yaşındaydım O zamanlar Facebook'ta fazla kız arardık Sonradan Ipekli isimli hayatımı mahveden kız ile tanıştım Konuşuyorduk facebooktan daha sonra spor klübüne başladım 100 Metre Lisanslı Atletizm Spritçiydim Karşımdan geleni gördüğümde şok oldum Ipek bizim gruptaymış Bana koşarak merhabaaa diyerek gelişi aklımda güya hayatımın en güzel karşılanması gibi Aradan geçen 2 sene içerisinde beraber konuşmalar yarışmalar oyunlar şakalaşmalar derken ben bundan böyle dayanamadım ve çıkma teklifi ettim onu ne dek sevdiğimi anlattım Inkar etti Ben bu 2 sene içerisinde 2 kez daha çıkma teklifi ettim 1 yıldır görüşmüyorum çünkü beni facebooktan, twitterdan instagram gibi whatsapp gibi heryerden engelledi ve benden düşmanmışım gibi bakıyo Benden nefret ediyo Ben ona yalnızca onu çok sevdiğimi söyledim diğer ne kötülük ettim? Bu yaptığımda kötülük sayılmaz 4 Yıldır derhal 18 yaşındayım unutamıyorum beni sevenlerle olamıyorum çünkü aklım defalarca İpekte son 3 gecedir onunla çıktığımızı eğlendiğimizi görüyorum rüyamda ve uyandığımda ağlıyorum o derece sinirim bozuluyor artık ve işin en kötüsü oturduğu yer bizim evden gözüküyor onu defalarca fiziği için sevenlerle çıktı gerçekte seven beni seçim etmedi Arkadaşlar aklımdan çıkmıyor, unutamıyorum, 4 yıldır mahvoldum uyurken onu rüyamda onu uyandığımda onu düşünüyorum The Notebook filminde hüngür hündür ağladım ve ben katiyen ağlamam bundan böyle psikolojim bozuldu Geçen ona aışveriş merkezlerine gitgide artarak Ipek, Oğuzhan seni fazla seviyor dedirttirdim tanımadığım insanlara video hazırlattım Söyleyenler kendi yorumlarınıda kattılar Umrumda değil diye çevirdi Ben ne yapacağım arkadaşlar inanın içimdekileri buraya düzgün aktaramadım Buraya yazmadan önce aklımda öyle şey vardı ama şimdi bu yaşadıklarımı anlatmıyordur Fazla kötü durumdayım

858,496Konular
981,708Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt