Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu: Bu operasyonun arkasında kim olduğunu biliyorum

Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu: Bu operasyonun arkasında kim olduğunu biliyorum
0
90

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir küme toplantısında, "Ya bana katılın, ya önümden çekilin" çıkışında bulunan Kılıçdaroğlu, bu cümlesini kendi yol arkadaşlarına söylediğini belirterek, "5'li çeteler, birtakım sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız" dedi.

Kılıçdaroğlu, peş peşe yaptığı paylaşımlarda şu tabirleri kullandı:

"Ya bana katılın ya da önümden çekilin demiştim. Onu da netleştireyim. Kendi yol arkadaşlarıma dedim. 5'li çeteler, birtakım sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız.

“AK Parti’nin ihalecisi makus, gelsin bizimkiler” demeyenler yol arkadaşım olacak. Artık kimi sermayedarlar, birtakım medya üzerinden, birtakım kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğüne dair haberleri devreye sokacakları bilgisi geliyor.

Kimlerin bu operasyonun gerisinde olduğunu da biliyorum. Benim bu türlü kurmaylarım olmaz. Oldurtmam. Benimle olacaklara net söyledim! Bay Kemal’de komite olmayacak, ihale olmayacak, haksız zenginleşme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler.

Gelenler; çocuklarımız için, torunlarımız için, gençlerimiz için gelsin. Vatanımızın, doğmayı bekleyen evlatları için gelsin. Yoksul fukara için gelsin. Bırakın rastgele bir kurmayımı; bu çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam. Gidenlere de uğurlar ola"