Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son Dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Recep Tayyip Erdoğan'a: Sen bunları sayıyla mı buldun?

Son Dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Recep Tayyip Erdoğan'a: Sen bunları sayıyla mı buldun?
0
143

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ataması yapılmayan öğretmenlerle ilgili olarak "Mühendisler de atanamıyor lakin bu türlü ağlamıyorlar" diyen Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i eleştirdi.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, şu sözleri kullandı:

"Dünden beri Ulusal Eğitim Bakanı’nın ataması yapılmayan öğretmenlere 'çok ağladınız' dediği konusunda açıklama bekliyorum. Erdoğan sen bunları sayıyla mı buldun? Hepsi birbirinden beter bunların. Ekonomistin gözleri ışıldar. Eğitimcisi öğretmene ağlak der. Başkası zati Fotoroman"

Similar threads

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ataması yapılmayan öğretmenlerle ilgili olarak "Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyorlar" diyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i eleştirdi.Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:"Dünden beri Milli Eğitim Bakanı’nın ataması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ataması yapılmayan öğretmenlerle ilgili olarak "Mühendisler de atanamıyor ancak bu türlü ağlamıyorlar" diyen Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e reaksiyonlar sürürken bakanlıktan açıklama yapıldı. Açıklamada, Özer ve öğretmen adayları ortasındaki görüşmeye ait "Sayın Bakanımız, kelam konusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İdare Şurası Lideri Emin Koramaz, Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in ataması yapılmayan öğretmenler için sarf ettiği “Mühendisler de atanamıyor lakin bu türlü ağlamıyor” biçimindeki kelamlarına yazılı açıklama ile cevap verdi. “Kamuda takım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Tank Palet Fabrikası olayını unuttuğumu sanmayın" diyen Kılıçdaroğlu, "Saray'a soruyorum, kim bu Talip Öztürk, Talip Öztürk kimdir? Sen onu niçin önerdin?" diye sordu Kılıçdaroğlu, "Malum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Bakan Özer, Bengü Türk’te Eğitim Gündemini Değerlendirdi Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bengü Türk’te canlı yayımlanan Gündem Özel programında eğitim gündemine ait değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer’in değerlendirmelerinden öne çıkan kimi başlıklar şöyle: Millî Eğitim Bakanlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
982,549Mesajlar
30,285Kullanıcılar
akmadsSon üye
Üst Alt