Son Dakika Nickler`` ennn kapak sözler Sen gitmişken benden Üzmüşken ben seni gözyaşı düşrmşken ben Bırakamam fakat artık geri hayatımda Seni Sen Küçücük DünyaNda yaLaN Üstüne BiR OyunCak qiBi oyNuyoRsunnN Bir parçamvardı aynı ben gibi Bir kalbim vardı camdandı sözde İnsanı en fazla en sevdiği acıtırmış ya hani En çok sevdiğim incitirken beni ßi véda ßiLé etmedn qidi$n qeLior akLıma yalnızca susuy0rm ! qönlüme kurulmuş cehennem olsan yanarım yıllardan beri terk etmem seni Yıksan şu qönlümü yerle bir etsen ! En qüzel cennete değişmem seni !! Basmakalıp izler bırakır ennn tutkulu aşklar ßenimle ya$amak seni hasta edior,herqün sölüorsun Her$ey eskisi qibi pırıl pırıl olsun istiorsn Yorqun a$kımısın ayakta duracak hali değil ve her gcmiş gölgelere emanet edilir qelecek sansüre maruz kalmış, belirsizdir ! bu ndnle sni takibe bölge glgelerdir, Sn yürüdükce sni sorqular we bir qün günes batar düşLérimi qöRün öyLéySe sevDiğiniZi bNm qißi seviN qüLün héP qüLDükLérime sıkıySa öLün baqaLım héR qüN öLDüqLérime Kendini özetLemiş bir qenç kızım ben Aşkı, Acıyı, DebeLenmeyi, GüLmeyi aynı anda yaşayabiLen bir kızım Ölsem demin Kapasam gözlerimi,bıraksam kanatlarımı dünyaya Gelmeden,o gün kopmadan kıyamet gözlerinizi açıp, karanlığa alışmasını beklersiniz Zifiri Karanlıktaysanız tercihinizi yapmışsınızdır Ve kaybettik birbirimizi Uçsuz bucaksız gökyüzünde Yureqim umuLmayaи yaraLarLa baŞedemezkeи, ßir tatLı aSk qüLüŞü özLedi qözLerim, Ve seи haиqi aLemde haиqi düŞLerde iseи geL, Çüиkü qüLüŞüиü fazla özLedim Sana güLmekte zoRlanıRkenn üzgünm ama Ruhen yorGunm ! Yüzmde Aynı ifadeMutszM ! Sebebi sen deiLsnn kaLbn tarafndan yıpRatıLdm ! Şaşırmadım döndün Fakat gene gideceksin, biliyorum Bu sefer hazırım Biqün uyandıqında hafızandan sLinmiş oLcaksam biLe Benimkinde kaL Sonsuza değin bende, benimLe, beynime kazınmış haLinLe