Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son dakika… Turkcell’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu oldu

Son dakika… Turkcell’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu oldu
0
38

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Berat%2DAlbayrak%2DTurkcell%2Dden%2Dkimi%2Dtransfer%2Detti%2D207994%2Ejpg

Turkcell tarafından KAP’a yapılan açıklamada, Bülent Aksu’nun idare konseyi lideri olduğu duyurulurken, yeni idare ve kontrol komiteleri de açıklandı.

Similar threads

Geçen yıl Mayıs ayında Türk Telekom’dan Turkcell’e geçen Bülent Aksu, şirkete İdare Heyeti üyesi olarak atanmıştı. Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP’a yapılan açıklamada Bülent Aksu’nun İdare Şurası lideri olarak atandığı duyuruldu. Ayrıyeten İdare Kurulu’na daha evvel bu vazifede bulunmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Turkcell'de idare konseyi lideri dahil üç bağımsız idare konseyi üyesi vazifelerinden ayrıldı. Misyondan ayrılan isimlerin yerine yenileri atanırken pek çok yerden aldığı maaşlarla gündem olan Ordu Belediye Lideri Hilmi Güler ICBC'den sonra Turkcell'deki misyonunu de bırakmış oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Rektörün oğlu Süleyman Yasin Zorlu ve holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdere'nin istifa ettiği öğrenildi. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde yapılan atamalar kentte tartışmalara neden oldu. Kasım 2018’de üniversiteye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Cem Zorlu, kadrosunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde idare takımı yapılandırması devam ediyor.  İBB'nin iştirak şirketlerinden İGDAŞ'ın yeni Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen oldu. Özmen, Akfel Commodities (Holding) İdare Şurası Başkanlığı ve CEO’luk vazifelerini Mart ayında alınan TMSF kararıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
TVF’nin açıklamasına nazaran, Telia Company, LetterOne, Çukurova Holding, Ziraat Bankası ve ilgili taraflar ile imzalanan mukaveleler ile TVF, Turkcell’in en büyük ortağı durumuna gelecek. Açıklamada, satın almanın akabinde yeni periyottaki iştirak yapısına ait şunlar kaydedildi: "TVF...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt