Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son defa gözlerini görüp "Seni Sewiyorum" diyeyim

Son defa gözlerini görüp "Seni Sewiyorum" diyeyim
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Son kez gözlerini görüp Seni Sewiyorumdiyeyim Yokluğuna dayanmaz kalbim Adını duyduğum her an bana ölümdür Mahrum yanımda, awutmuyor acılar ruhumu Göz yaşlarım wuruyor gecelerimi Issız, soğuk karanlıklarda üşüyorum Uzaktasın bakışlarımdan Hayallerde okşuyor gözlerin gözlerimi Unutmak istesem de, değil et sem de resimlerini kutularda Çıkıyorsun rüyalarda karşıma Acele Ile atlıyorum boynuna, yine gülümsüyorsun gözlerime Uyanmamak için yeni doğan güne direniyorum, Gözlerimi açınca başımı omzuna yaslamış olmayacam, Sarmayacak ellerin belimi yeniden hiç bi süre Ardıma bakmayıp çekip gittiğim günü düşünüyorum Son kez dönüp bakamamıştım yüzüne, Silememiştim damlaları gözlerinden Dönüp baktığım an gidemezdim biliyorum Gönlüm bu derece hapsolmuşken gönlüne, Gülümseyemiyorum artık hiçbir şeye Kızıyordun olur ya de bana, Ayaklanma etmiştin gidişime Lakin senden, bakışlarından kaçtığımda başladı yaşlar içime akmaya Kırgınlıktı nedenim, Yaşam yeniden oynamıştı oyununu Ve biz birer soğuk kuklaydık Insafsız, çelik gibi, biçare Dilimde iki sözcük war gözlerine bakıp bağırmak istediğim Sensiz edinmek çok zor sewdiğim Sen beni insafsız sansan da, Bu yüreğim her günde seni düşünüyor we gözlerim tek bi sözünü arıyor Ellerim bomboş ellerini arıyor karanlıklarda Sana kapatıyorum her gece kirpiklerimi Sen defalarca yanımda ol açılmasın yeniden dünyaya gözlerim Son defa gözlerini görüp Seni Sewiyorumdiyeyim Ve gülümseyerek değil olayım yaşamdan Ama mahrum bundan böyle, sen kapadın gözlerini karanlıklara Sensiz olsa da ellerim, yaşayamasam da seni yeniden, İnadına her gece sensiz dünyaya haykırıyorum Seni aslında ne kadar çok sewdiğimi alinti  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt