Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son derecede iddialı ve gururlu nickler

Son derecede iddialı ve gururlu nickler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Son derecede iddialı ve gururlu nickler vazgeçtim nickleri gururlu nickler Tutucu değilim lakin piyasa da degilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz degilim, kuralları sevmem fakat yersiz yere ciğnedim görülmemiştir, içe kapanık degilim lakin gerekmezse konuşmam, kinci degilim fakat unutmam, sefkat gösteririm fakat şımartmam, şüpheciyim fakat kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim fakat kafama takmam, dalga geçerim fakat kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur weririm fakat laf wermem, sahip olurum lakin ait olmam Zannetme gözlerim sana bakmaktan bıkacak,ölsem de ruhum defalarca seninle kalacak kapanırken gözlerim yaşama inan fakat son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak Olur Ya cadde kaldırımlarında ya da büyük kasaba karakollarında adımız serseri diye geçer lakin unutma bu serseri senin için canından bile vazgeçer кαℓвιмє göмєяιм σ zαмαη,υηυтυρтα ѕιℓєяιм σ zαмαη Sevmiyorsa kalbin üzülme ben ikimizin yerinede sevdim Inleme bu umutsuz sevgi için ben hergece ağladım Düşünme beni,ben düşündüm ikimizide Sakın korkma kalbim kırılır diye dün geceden alıstırdım o kız sevmez sevdimde ne oldu bee ağızımdan çıkacak laf olsan konuşmam gözümden akacak yaş olsan ağlamamkalbime hapsettim seni hiç bir yere birakmam!! Kimseyi Hoşuna Gitmek İstemiyorum Her Sevdiğimde Üzülmekten Korku Ediyorum! !Seni Ne Değin Sevdiğimi Öğrenmek İstersen Vur Kır Kalbimi Kalbimden Akan Kan Yazacaktır Sana Olan Sevgimi! Gülmek İçin Mutlu Olmayı Bekleme Ola Ki Sevinç Gülüşünde Saklıdır Sakın Ağlıyım Deme Bilki Bir Yerlerde Senin Bir Tek Gülüşün İçin Yaşıyan Vardır son sözünü yağmur aşağıda söyleki göz yaşların kesin olmasın dünyadaki en değerli hazinemsin I love your touch cold birli ice And I love every single tear you cry I just love the way you're losing your life !yalanmis bütün gercek bildigim, bir damlaymis dünyalar dedigin! sakladın karalanmış yanını çok eskiden herşeyimdin bundan böyle hiçbirşeyimsin sanma sakın senden bn kendimden vazgeçtim bir kendim birde yüreğim yazacak ölüm senaryosunu bundan böyle ne gözlerim ne gülüşüm ne ellerim nedde kalbim senin bundan böyle tümü bnm yazdığım her tümce ağlıyor bu gece daha fazla tükenmek istemiyorumm kapılar kapandıyüreğime giriiş yok bundan böyle ağla zarar görmüş kalbim tümü yalan karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği sabret sevdam birgün sende güleceksin yıllardır içimde bir çocuk ağlar işte her zaman bu yüzden nemli gözlerim sende çekip gitme dayanamam yar pek taş diilim sandığın değin hiç bu dek uzakta olmamıştı yokluğun ayrılırsak herşey biter sevgilim gidersen birdaha gelme gereksizce gidişin herşeyin bitişi olur bağışlar affeder sanma boş yere gidene yol uygu EN hoş A$k zo® olAndır Gidene dur YİyemeM Giden GİdeR zaten Beni sewmeyi seN hakedemedİN seWDİğim ya olduğun gibi GÖ®ün,ya da GöZüMe gözükme Sewmek yok mesele,manâlı olan ONU taşıya BİLmE sewMEK kimi zaman RezİLce bi® korkuduR HaFtAlAr eLLeRiMdE UfAlAnIyOR, nE YaPsAm,Ne tUtSaM,NeReYe gİtSeM bEn saNa mEcBuRuM SEn yoksun! senden daha sonra hiç kimseye dokunamadım senin gibi diğer bi sen hiç olmadı yapamadım başkasıyla hiç bişey aynı olmadı senden sonra Daha ilk günden ihanet edilirmi aşka ağırlama ederken sevilirmi başka biri pes edermi birden yürek bi ömür derkeen Ben seni adam gibi sefdim utanmadan günahını çektim sonuna geldim bitti tövbemi bozdum Kaçıorum senden uzaklara kadere kahroldum bide hasretine çre bulamadım yüreğim karardı derdinden bundan böyle giderim giderim ardına kadar bu derdini çeker giderim artık ölümü refah sayar güler geçer yüreğim boşver umuda hüzün katan bu dertlerimle kendime Isyan ederGİDERİMM! Bir insanı herhangi biri kırabilir, lakin bir tek en fazla sevdiği acıtabilirmiş, Fazla acıttığında anladım Hayatta edindigim tecrübeler, yedigim kazıkların toplamıdır İNSANI MUTSUZ KILAN GEÇMİŞTE BIRAKTIĞI MUTLULUKLARDIR O KADAR BİR ZAMAN GELİYORKİ HAYATTA ANIDEN DÜŞÜYORSUN AKLIMA ÖNCELERİ SESSIZ HIÇKIRIKLARLA AĞLARDIM ŞU ANDA SENSİZLİĞİ SİNEYE ÇEKTİM ACINA ALIŞTIM YOKLUĞUN ÇEKİP GİDİŞİN GİBİ KOYMUYOR ANLADIM HAYAT SENSİZDE OLUYOR HATIRALARINA SARILIP AĞLAMIYORUM KOKUNU ARTIK HİSSETMİYORUM GALİBA SONUNDA ALIŞIYORUM ALIŞMAK UNUTMANIN YARISIDIR BUDA BENDE BİTTİĞİNİN KANITIDIR yazdığın son mektup şu lahza elimde okuyup ağlıorum her kelimede demekki yalanmış aşkın sevginde,mutlu ol diyorsun sensiz olur mu? Biz,Biz OLduğumuz İçin SeviLdikBizi SatanLarı KaLbimizden SiLdikGeride 35Kişi KaLdık Ama MutLuyuzÇünkü Bu Yaşımıza GeLdik Ne Bir Dostumuzu SattıkNerde YaLnış Yaptık,BİZ KRAL OLMAYANLARA TAC STRATEJI DEĞERINDE VERDİK ! Bazıları Köpek Misali ! kördüğüm olmuş şu yaşantımı çözebilecek bi erkek bulamadım daha herbişeyim SENSİN dünyadaki en deerli hazinemsinn pişman olup bigün dönerse geri yıllar geçti unutmadım ihanetini ben affetsemde yalan gözlerini Allah'ından bul ben SUSUORUM nescafe bile 3 in 1 lakin ben hala yalnızım bu gece sana içiorum şerefine deil ŞEREFSİZLİĞİNEEE  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt