Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son fırsat....

Son fırsat....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine 89 Ağustos tarihinde ilave bir imtihan hakkı daha verildi Mezun elde etmek için başvurular yarın sona eriyor

160709

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine 89 Ağustos tarihinde ilave bir sınav hakkı daha verildi Üç yıllık Açık Lise mezunu edinmek için açılan ilave sınava son başvuru tarihi 17 Temmuz cuma günü

Eğitimciler, üç takvim lise mevzuatına kadar Açık Lise mezunu olmak için bahşedilen son sınav hakkının değerlendirilmesini istiyor Lise mezunu edinmek için üç takvim sistemin bu sene sona ereceğine ve dört yıllık lise uygulamasına geçileceğine uyarı çeken eğitimciler; 'aktif, kaydı donuk ve silik ne dek lise diploması elde etmek isteyen varsa bu fırsatı değerlendirsin' tavsiyesinde bulundu

Sınava girecek öğrencilerin; önce imtihan tescil ücreti olarak Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Millet Bankası'nın herhangi bir şubesine TC kimlik numaralarını bildirerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına 20,00 TL yatırmaları, ardındaki 17 Temmuz mesai saati bitimine dek yatırılan sınav ücretinin, dekontlarıyla birlikte en yakın Insanlar Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne gitgide artarak, tescil yenileme işlemlerini ve ders seçme işlemlerini sistemden yapmaları gerekiyor

Özel Baskı *

858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt