Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son günlerdeki günah mı soruları hakkında...

Son günlerdeki günah mı soruları hakkında...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar dikkatinizi çekmiştir bu günlerde iki üç kere rastgeldim ,, normalde günah olan şeyleri bazı arkadaşlar ramazanda günahmıdır diye konular açmış

örneğin ilişkiye girmek ( evli olmadan ) kzıın elini tutmak yada oğlanın elini tutmak her neyse , öpüşmek felan gibi şeyler

bu mesajları yazan arkadaşlara sesleniyorum arkadaşlar eğer sorularınızı ciddi manada bilmediğiniz için yazıyorsanız islam hakkında çok az bir bilgiye sahipsiniz gibi geliyo bana durum vahim yani

bazılarıda arada çıkıp yok ne alaksı var günah değil demesi de ayrıca bi cehalet örneği

ramazan da demiyorum her zaman için evli olmayan bir kız ve erkeğin birbirinin elini tutması , öpüşmesi , ilişkiye girmesi hatta şehvet ile konuşması dahi haramdır

şimdi birileri çıkıpta şeriat hortlardı derse hiç şaşırmam çünkü alıştık artık

ama insanların islama karşı bu kadar cahil olması beni gerçekten geleceğimiz ve evlatlarımız hakkında çok düşündürüyor

saygılarımla arkadaşlar konuya yorum yazabilirsiniz ama tartışmaya kalkarsanız cevap yazmayacağım

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt