Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Konu Ardream Lobo +7? Holy +7? evet kesin bir cvp lazım Özelliklerini bilmeyen kafadan atma bilgiler istemiyorum 100 cvp yerine 1 cvp olsun tam OLsun
Bütün Ko ßugLarı
Cuma, Temmuz 20th, 2007
Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu
2Duvara girme...
Ben baya bi süredir bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 3 hafta fln oldu hastahanede staj yapıyor bende onu görebilmek için paso yoktan yere hastahaneye gidiodm Kan labratuarında stajını yapıo bende labratuarın karşısına oturup onu izliodm sürekli dönüp bakıo bende ona bakıyorum zaten başka bir yere...
İstanbul'da okuyorumBirinci sınıftayımİkinci tercihlerde gelen memleketden bir arkadasım var oda birinci sınıftaDaha kendisiyle İstanbul'da tanıstık fakatBen kendisini daha önce memlekette gördüm fakat bir muhabbetimiz yoktuBen bununla İstanbul'da tanısmak istedimBir yol bulmam gerekiyorduSonra...
Evet gelelim konuya hikayeyi başından anlatmıyacağım çünkü bıktım artık özetini geçeceğim
Tandığm bir arkdaşıma aşığm ya aşığım demeyeyim ne biliyim onsuz olmuyor insan su iç mesi gibi bişey nese edbyt yapmıyalm
günler geçer aylar geçer bir şekilde buna ilgi duyduğuma anlar
ve bir gün gece...
Arkadaşlar uzun gelecek lakin lütfen asistan olun bana Hani sorun bende mi anlamam lüzumlu? Lütfen Allah aşkına okuyun ve sorduğum sorulara siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz bunu dile getirin lütfen!!!!
Öncelikle soruyu her ortak düşünün yani erkekseniz kız dost , bayansanız erkek...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.