Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son Konu Ardream Lobo +7? Holy +7?

Son Konu Ardream Lobo +7? Holy +7?
0
192

Similar threads

Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
740
Ben baya bi süredir bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 3 hafta fln oldu hastahanede staj yapıyor bende onu görebilmek için paso yoktan yere hastahaneye gidiodm Kan labratuarında stajını yapıo bende labratuarın karşısına oturup onu izliodm sürekli dönüp bakıo bende ona bakıyorum zaten başka bir yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İstanbul'da okuyorumBirinci sınıftayımİkinci tercihlerde gelen memleketden bir arkadasım var oda birinci sınıftaDaha kendisiyle İstanbul'da tanıstık fakatBen kendisini daha önce memlekette gördüm fakat bir muhabbetimiz yoktuBen bununla İstanbul'da tanısmak istedimBir yol bulmam gerekiyorduSonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Evet gelelim konuya hikayeyi başından anlatmıyacağım çünkü bıktım artık özetini geçeceğim Tandığm bir arkdaşıma aşığm ya aşığım demeyeyim ne biliyim onsuz olmuyor insan su iç mesi gibi bişey nese edbyt yapmıyalm günler geçer aylar geçer bir şekilde buna ilgi duyduğuma anlar ve bir gün gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar uzun gelecek lakin lütfen asistan olun bana Hani sorun bende mi anlamam lüzumlu? Lütfen Allah aşkına okuyun ve sorduğum sorulara siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz bunu dile getirin lütfen!!!! Öncelikle soruyu her ortak düşünün yani erkekseniz kız dost , bayansanız erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt