Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

son mesaj

son mesaj
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bana bu son mesaji yazdi:

Bu karari alirken cok zorlandim Benim icin hic kolay degildi Icim param parca Icimde olanlari anlatmak icin kelime bulamiyorum Icimden bir ses seni gelecekte daha cok üzcegimi söylüyor Günlerdir aklimdan cikmiyorsun, fakat ben sana adalet ettigin degeri veremiyorum Suan Hersey cok karisik hayatimda seni yipratmak istemiyorum kendi dengesizligimle beynim savas alani ve bu savas nerde nasil biticek hic bilmiyorum, senide kirmak istemiyorum Seninle cok güzel günler gecirdik Senin yanindaki huzuru coktandir hissetmemistim Sunu bil ben sana hep dogrulari söyledim, hic aldatmadim, güvenine zarar vermedim, istemedigin seyi yapmadim Ama olduysa bir kusurum Yaptigim haksikliklar icin özür diliyorum tekrar tekrar Seni üzdügüm kirdigim icinde özür dilerim Hakkini helal et Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

sonradan numaralarimizi sildik ben whatsappe baktim ve beni tekrar eklemis profilinde: icimde keske yaziyor

bu mesaji daha sonraki yaptigi ne anlayış gelir pisman mi

benim cok zoruma gitti cünkü ben ona nerdeyse zorla söyletmistim soguk davraniyordu neyin var niye böyle yapiyorsun dedim hersey yolunda seni seviyorum
hayatimin parcasi diyordu bes dakkila sonra bunu yazdi ben de birsey yazmadan sildim dicek birsey birakmadi bana cünkü

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt