Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

son sözlerim lütfen takviye olmuş mu?

son sözlerim lütfen takviye olmuş mu?
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar yarın sabahtan sevgilimle son kere konuşcaz yani sevgilim dediğim cuma günü bitti dedik ayrıldık8 ay sonunda ilişkimizi cuma günü bitirdionu deliler gibi seviyorum yarın sabah son kere konuşcaz,dön bana lütfen,barışalım falan demiyeceğim şu sözleri diyeceğim olmuş mu?

Başta geldiğin için teşekkürler 45 dakikanı alacam zaten,hem korkma dön bana,beni seviyorsun falan diyip canını sıkmıycamzaten son bir kaç gündür hissediyordum bir şeyler olacağını,çünkü canım sıkılıyor sözcüğünü her zamankinden fazla kullanmaya başlamıştınher defasında bak sevmiyor işte diyordum buna hazırlıyordum kendimi en son cuma günü,sen yanımdan kalktıktan daha sonra wc ye gittim sevmio işte dedim o akşam bitircektim lakin sınıfa geldiğimde sarıldın başını omzuma koydun halaa kararlıydım sevmeyen insanda bunları yapabilir ama daha sonra dudaktan öptüğünde beni seviyor dedim ne biliyim işte derler ya aşık insan en ufak kıvılcıma bile kapılır diye benimkide böylece işteher neyse srtık 3 ay tatilde unutmaya çalışacam seni,derhal eve gidecem msnde yeni birim açacam en altta sen olacan yani böylece görmiycem resmini falan sonradan XX(en yakın arkisi) onada dedim artık senin hakkında konuşmıycaz hatırlatmıycak seni bana ama manâlı bişe olursa evde falan kavga edersen veya rahatsızlık falan lütfen haber verdertleşmek istersen falan söyle fakat onun dışarıda selam bile vermedönem sonunda rehberlikciye gitcem lise 2 de bambaşka sınıfara yerleştirmesini isticemunutmaya çalışacam kısacası senisenden 12 isteğim var bir lütfen sana aldığım hediyeleri geri getirme onları ben atamam odamda kalırlar ve hep seni hatırlatırlar diğeride işte bişe olursa kötü lütfen haber verneyse seni sahiden sevdim bunu bil mutlu olman için her şeyide yaptım dediklerimi unutmaineyse bu kapıdan çıkana dek istediğini de her şeyi yaparım lakin bu kapıdan çıktıktan sonra fena bir şey olmadığı sürece beni çağırmakendine iyi bak,seni seviyorum

nasıl arkadaşlar böyle diyecem ona sonradan bişe demesini beklemeden arkamı dönecem eğer seviyorsa durdurur sanırım,sevmiosada kötü bitmemiş olur,iyi anılar bırakmış olurum dimi?sizce böyle mi yapayım?

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt