Çok yakında FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Son Yaz dizisinden ilk tanıtım geldi. İşte Savcı rolünü oynayacak olan Ali Atay'ın yeni dizisi Son Yaz'ın konusu ve diğer oyuncu kadrosu:
Yönetmeninin Burak Arlıel’in olduğu ve senaryosunu da Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı yeni Son Yaz dizisinden ilk tanıtım videosu geldi. Hazal Kaya'nın eşi Ali Atay'ın yer alacağı dizide izleyicilere Ege'den esintiler uyandırılacak ve başrollerindeki Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’a; Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu isimler eşlik edecek.
ALİ ATAY'IN YER ALACAĞI SON YAZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Oyuncu Ali Atay'ın oynayacağı Savcı Selim Kara, 8 yıl önce hapse attırdığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) hayır diyemeyeceği teklif alır.
Taşkın, Kara’nın tüm suç örgütünü çökertecek davasında, şahitlik yapmak ister. Bunun için de tek şartı; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın
bizzat koruması.
Binbir çeşitli suçların içinde büyümüş, tehlikeli ve problemli bir tipinin ötesinde duygusal da genç olan Akgün için zorlu bir cevaptır.
Savcı Selim Kara'nın sürpriz misafiri site de oturanların tüm dengesini bozacaktır.