Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son zamanlarda aşırı dikkatsiz davranıyor

Son zamanlarda aşırı dikkatsiz davranıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nerden Başlıyacağımı bilmiyorum lakin derdime bi çare lütfen

Sevdigimle aramıza birisi girdi bundan dolayı kendisiyle kavgalarımız oldu aramız yeni yeni düzelmeye başladı son kavgamızdan 1 dakika sonra ondan ayrılamıycagımı onsuz yasıyamıycagımı anladım lakin iş işten geçmişti yan düzeldikten daha sonra bunu ona tekrar tekrar soyledim son konusmamızda benim kendisini digerinden kıskandıgımı sırf doyumsuzluk yaptıgım aramızda bi rekabet oldugu dusuncesine kapıldı ona cok sevdigimi onsuz yasıyamıycagımı anlattım onunla bi omur yasamak bi hayatı paylasmak istedigimi soyledim kendisinin saglık sorunları oldugundan artı ustune gitmek ve onu tamamende kaybetmek istemiyorum son zamanlarda bana asırı kayıtsız davranıyo ustelik her konusmamızda sanki ayrılıgı mujdeler gibi askerligimde benim icin buyuk bi sorun belkide onu bekliyor kendisini uzaklastırmak icin ama her sordugumda seni cok seviyorumda diyebiliyor aramızda bi hayli mesafe var böylece dusuncelerim pek etkili olmamıyo artık dusunemiyorum ne yapcagımı sasırdım eski günlerimizden cok uzagız lutfen bana takviye edin onsuz yasıyamam deliler gibi seviyorum

858,497Konular
981,924Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt