Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
1HİLLE OYNAMADAN OYNU KAZANMA
Oynamadan oyun kazanma şimdi myneti açın daha sonra tavlayı açın şifrenizi girin sonra herhangi bir odaya girin(öğrenciler,ermeydanı,boğaza karşı, farketmez hepsi olur) daha sonra yeşil bir alan çıkıyo ya tavla oynayanların göründüğü o pencerede en sağda beyaz...
Alıntı: cheatengine
2019 Metin2 TİCARET HİLESİ TRPVP Entegrasyon Kanıtlı
İyi forumlar herkese arkadaşlar Metin2'ye başladım ve uzun bir zaman oynadım Anladım ki boşa vakit harcamaktan başka bir şey değil Cheatengine'de açığı şuan kapalı olan bir ticaret hilesi buldum bir iki bugu fixledim...
• PARA HİLESİ • (Video Süresi 0:07 3:05)
1 Öncelikle Cheat Engine'i indirip kurun ve başlatmadan çıkın Masaüstüne kısayolu gelmesi yeterli ETS2'yi başlatın ve profilinizi seçin
2 Şimdi sağdaki bölümde para miktarınızı göreceksiniz, bu miktarı aklınızda tutun çünkü 5 adımda ihtiyacınız...
Hilelerimiz şunlar sırasıyla
konsolu açıp svmaxspeed 400000000 yazıp enter yapın bir kez ölün daha hızlı gidersiniz
Yer çekimi hilesi:
svgravity 135 size tavsiyem en iyi 75135 arası bir sayı dengeli olur
daha çok puan kazanma :cheat engineyi açıyoruz
score kısmında diyelim 4 yazıyor 4...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.