Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sonbahar -kış ayakkabı trendleri

sonbahar -kış ayakkabı trendleri
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sonbahar kış kundura trendleri güz kış ayakkabıları Sıcak bir Ağustos sabahı kadınların tutkunu olduğu ayakkabılar ve trendleri hakkında fakat son cizgileri, stilleri konuşmak üzere Turkiye’de kundura duayeni olan dostum ve büyüğüm Mustafa Çetin’ in ofisindeyiz ÖÖZKAN Şu yaz ayları ve önümüzde oysa sezonda ayakkabılarda bir feminenlik lakin ağırbaşlı bir stil goruyorum Bu anlamda 200708 ayakkabıda nasıl bir stil sunuyor ? MÇETİN Öncellikle BURCATO( Italyanca terim ) dediğimiz renkler , yani siyah – gümüş ya da siyah – nikel tonları bu ağırbaşlı uyumu ortaya koyuyor Bu tonlar 2008 yazında da kendini gosterecek Renk tabanda yapılan tonlarla yumuşuyor Örneğin kırmızı rengi siyah pabuç tabanında kullanıyoruzÖÖZKAN Moda tasarımcısı olarak kadınları herzaman kadınsı vamp fakat bunu zeki hilelerle tarzına yansıtan ikonlar olarak sevmişimdir Bu anlamda güzel kadınları güzel bir sezonda göreceğiz Bu noktadan baktığımızda trendlerde esin kaynağının kökleri nereye dayanıyor ? MÇETİN Bacak yerde bizi içeren yegane organımız Bir bakıma sürünen bir varlık olan ayağımız, doğada ancak diger sürüngenler gibi fakat bizi yürütüyor ÖÖZKAN Kadinlar da artik erkekler dek uzadiTabi platform sayesinde MÇETİN Platform öncesi ( PANTOM ) yükselmeye devam ederken sıcacık giyim stili ortaya çıktı Bu günümüzde en önemli unsurlardan biri aslındaYani bayanlar ayrıca yukarda hem stil sahibi hem bakımlı Bununla Beraber eskinin kut burunları ve belirgin kesimleri yerini yuvarlak , kavisli soft kesimlere bırakıyor POLYODUM dediğimiz yuvarlak burunları ön ilave platform ile yükseltiyoruzBu hem feminenlik ayrıca yükseklik sağlıyor ÖÖZKAN Bunu değerli modaseverler için azıcık daha açarmısınız ? MÇETİN Safari ve Afrika Dünyada doğal hayat, doğal malzeme, doğasına zarar vermeden yararlanma gibi bir akım var Bu moda sektöründe her zaman kullanıldı Lakin değiştirerek yapısı ile oynayarak Çıkış noktası doğal doku ve formlar olan Lacoste , iguana , pitonlar , anakondalar Bunlardan aldığımız tum bu doğallığı orjinalinin aynısı olacak şekilde endustride üretiyoruz Imitasyonunu yapıyoruz Doğal olana hasar vermeden lakin doğal olani yansıtıyoruz Bunlar kadınların ayağına taşınıyor Orada stilleşiyor ÖÖZKAN Bu sizinde çıkış noktanız diyebilirmiyiz ? MÇETİN Elbetteİşin Londra’sı Paris’i yok kendimce Hersey doğanın sunduğu harikalardan cıkıyor Mevsimin renkleri, doğanın dokusu ürünlere kesinllikle yansıyor Bügün Londra’da herhalde bir krokodil bulamayız Ben rastlamadim Lakin kadınlar Krokodil çantalar, ayakkabılar için çıldırıyor Yani dört duvar aralarında moda ve stil ortaya çikmiyor Konsept içerisinde önumüzdeki sezon için Rugan,Krokodil ve Leopar olmak üzere üç grup hazirlaniyor Sıcak yaz gününde en sıcak trendleri sizlere aktarmaya çalıştık Hem modayi peşine düşüp takip eden kitleler ve pabuç sektörü için iyi bir referans olduğu umuduyla güzel bir yaz geçirmenizi dilerim ÖÖZKAN Büyük metropol caddelerinde insanların pek çoğunun sade yada konservatif giyindigini ama bol aksesuarla tarzlarını ortaya çıkardıklarını görüyorum Aksesuar kullanımı ayakkabıya yansıyormu? MÇETİN Tabiki Toka , kanca , zincir gibi ola ki simdi alışılmış gelen bu aksesuarları siyahnikel , mat sarı veya aydınlık neon tonları ile ortaya cıkarıyoruz Bu ayrıca ayakkabıyı o plana çıkarıyor hemde kadınlar için ayakta da aksesuar kullanımını gündeme getiriyor ÖÖZKAN Aksesuar kullanımının ayaga değin inmesi yeni bir şey Renklere geri dönmek istiyorum Yukarda saydığımız ağırbaşlı renklerin yanına daha vamp yada feminen olan ton ve dokuları sıralarsak neler eklyebiliriz ? MÇETİN Safarik Afrika tonları Bu moda dünyasının hiç bir zaman vazgeçmeyeceği bir ilham dunyası Kroko , leopar , iguana , lacoste ( kertenkele ) gibi doğal doku ve renklerin üzerine kırmızı , mavi , antik bronz , antik gold ( altin ) işlendi Bu renk oyunları vamp görünümü ortaya çıkarıyor Bu görünüş 2008 yaza da damgasını vurucak id  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt