Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sonbahar Tadında Yaz

Sonbahar Tadında Yaz
0
226

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagessonbahartadindayaz5add26c3a44cc

Yaz aylarında yaşanan bir sonbahar gecesi tulleniyor hayallerimde… Kayıp gidiyor sıcaklık ellerimden Yapraklar ılık ruzgarlarda biraz daha soluyor sanki Golgemle birlikte hareket eden ruhum bazen, ayak izlerime takılıyor karanlık gecelerin kimsesiz sokaklarında Anlaşılamamanın verdiği huzursuzluk buruk tatlar bırakıyor dilimin ucunda… Biraz daha soluyorum, kapanıyorum ve uşuyorum yazın ortasında Kor kuyulara atılmış Yusuf misali bekliyorum haramileri… Mutluluk aşısı enjekte ettiğim damarlarım kabul etmiyor bu turlu bir ilacı, nedendir hep huzun şırıngasında verdiğim, caresizlik ilacıyla kendine geliyor

İki buklum olmuş yureğimi doğrultamıyorum, mutluluk luks, yaşamak ise ilahi bir vazifeymiş gibi ağır geliyor Var ama yokmuş gibi davranan insanların gozlerinde buluyorum umitlerimi Onlarsa asi ceylanlar gibi kacıyor dağlara…

Yarını belli olmayan sabahlar emanet ediyordum alacakaranlığa Haneme uğramayan tek şey mutluluk oluyordu Umutlarla yazdığım şiirleri, adresi belli olmayan okyanuslara bırakıyorum Bak işte gozlerim diyorum Hani sana pencere pervazlarında cırpınan o zavallı kırlangıcı anımsatan… Yalnız ve urkek, kahverengi gozlerim

Ve hep hazan tadında yaşıyorum kısacık hayatın en guzel yıllarını Buruk tebessumlerimi anlatamıyorum karşımdaki insanlara… Sen cok değiştin sesleri tırmalıyor kulaklarımı Mengeneye vurulan esir ruhum geziyordu gonul coğrafyalarında habersiz Gecenin karanlığında buruk sozler duşuyordu kitabeme Sellere karışıyordu tum sahte efsunlar Bir gece, bir gece daha alıp goturuyordu mutluluk hayallerimi… Sıcak iklimlere goc eden turnaların kanatlarına bağlıyordum umutlarımı Zaten tutmuyordu gul fidesine zambak aşılayınca Ateş ve gul yan yana gelince harlanıyordu biraz daha alev…

Ve hep aynı nakarat yankılanıyor beynimde…Beni kor kuyularda, beni kor kuyularda

alıntı

Mehmet Akif Baltacı​

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt