Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sonbaharda Geleceğim Şarkı Sozu

0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yonca Evcimik sonbaharda geleceğim şarkı sozu
sonbaharda geleceğim sozleri Yonca Evcimik
Yonca Evcimik Sonbaharda Geleceğim şarkısının sozleri

varsın yapraklar yerlere dokulsun
ben sana ruzgar olup eseceğim
sen hep dort mevsim acan gulsun
bekle sonbaharda geleceğim

varsın şarkılar gunlerce ağlasın
ben sana neşe olup geleceğim
sen kollarını acacaksın
seni sonbaharda opeceğim

sakın aldırma guneş erken batsın
gokyuzu kusmuş olsun yağmur başlasın
toprak koksun sokaklar yine ıslansın
seni cok seviyorum sabret canım

Similar threads

İsmail YK one minute sozleri One minute İsmail YK şarkı sozu Hey baby one minute bekle beni aaaaa Sen istersinde ben gelmem mi Bilirsin yaaa benim aşkı bana Tatlı yapmış ammaaaa Geleceğim yanına az kaldı Sıkı dur Seviyorum deli gibi Geriye bakmam Sensiz olamam Hayatımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
ismail yk one minute şarkısının sozleri ismail yk one minute şarkı sozu One Minute One Minute Hey beybi one minute Bekle beni ah Sen istersinde gelmemmi Bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış amman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam Sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Yonca Evcimik Bandıra Bandıra şarkı sozleri Volga Tamoz Yonca Evcimik Bandıra Bandıra şarkısı sozu Oturup da konuşamadık seninle Duşunup de taşınamadık doğru durust Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da goruşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Murat Dalkılıc Neyleyim İstanbulu Şarkı sozleri Murat Dalkılıc Neyleyim İstanbulu şarkısı sozu Son sozum kalmadı soyleyecek sana Sadece birkac kucuk sitem belki onlar da Eriyip gidecek mutlu olduğunu bilsem Goz Gormeyince Gonul Katlanır Derler Ondan biraz uzak olsam yeter Ama hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Yonca lodi canım ailemde soylediği şarkı sozu Canım ailem Yonca Lodi şarkısı sozleri Sana Bakışlarımda sevdiğimi anlaman mumkun değil mi? Seni boyle uzaktan ellerini tutmadan sevmem imkansız mı? Gozumun onundeyken sana dokunamamak haksızlık değil mi? Senin icin akan bu Gozyaşlarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt