Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sonbaharda Sevdim Seni Serdar Ortac

Sonbaharda Sevdim Seni Serdar Ortac
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sonbaharda Sevdim Seni şarkı sozu
Serdar Ortac Sonbalarda sevdim seni sozleri
Sonbaharda sevdim seni şarkısı sozleri

Sonbahar yağmuru yine başladı
Gozyaşımla yarış yaparcasına
Yine Sonbaharda sevmiştim seni
Kulların Allaha taparcasına

İcimdeki sevdan oyle buyudu
Karların cığları yaparcasına
Aşkımın ateşi oyle yaktıki
Goklerde yıldızlar sayarcasına

Hasretin damarda kanda ah buyudu
Damladan okyanus olurcasına
İsmini oyle cok sayıkladım ki
Goklerde yıldızlar sayarcasına

Similar threads

en guzel facebook sozleri, en guzel sozler, cok guzel sozler, face sozleri, en guzel face sozleri Sen yıldızlar kadar parlak ve guzelsin,ama aranızdaki fark onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Yolum duştu yanınıza Selam duydum şanınıza Benide alacakmısınız aranıza Arkadaşlar sevgili dostlar beni davet etti( adını unuttum sen yaz) Size beni sevdirdi Dediğine gore sitedekiler bir aileydi Aranıza bir kardeş daha geldi Biz ara sıra buluşacağız Beraber olacağız Aileden...
Cevaplar
4
Görüntüleme
442
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt