Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soner Arıca - Ağlama Yarim

Soner Arıca - Ağlama Yarim
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ağlama yarim ağlama
Karaları bağlama
Senden haber alır almaz
Geliyorum yanına

Kahrımı cekmez senden başkası
Gozbebeğimsin yok bu işin şakası

Duy da inanma soylenenlere
Aşkımızı kıskanıp da imrenenlere

Sevgilim olamaz senden başkası
Olurum de vazgecmem yok bu işin şakası

Similar threads

Soner Arıca Ağıt Yarim Inleme yarim inleme Karaları bağlama Senden haber alır almaz Geliyorum yanında Kahrımı çekmez senden başkası Gözbebeğimsin değil bu işin şakası Duy da inanma söylenenlere Aşkımızı kıskanıp da imrenenlere Sevgilim olamaz senden başkası Ölürüm de vazgeçmem değil bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
574
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt