Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soner Çetin’den zabıtaya teşekkür

Soner Çetin’den zabıtaya teşekkür

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, Zabıta Haftası hasebiyle Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, haftalarını kutladı, işçi eksiğine karşın özveriyle çalışan tüm zabıta çalışanına tek tek teşekkür etti.

Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, içinde bulunduğumuz Zabıta Haftası hasebiyle belediyenin zabıta müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Zabıta Müdürlüğünde Lider Yardımcısı Selami Kandemir ve Zabıta Müdürü Kenan Özdemir tarafından karşılanan Lider Soner Çetin, tek tek tüm zabıta çalışanını selamladı ve haftalarını kutladı.

Belediyelerde en kıymetli ünitelerden birinin Zabıta Müdürlüğü olduğunu belirten Lider Soner Çetin, “Zabıtanın kıymetini anlatmaya gerek yok. Biliyorum ki tüm arkadaşlarımız özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. İşçi manasında eksiğimiz olsa da bunu hissettirmediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Her şartta en verimli biçimde çalışmalarınızı bundan sonra da sürdüreceğinize eminim. Lider Yardımcımız Selami Kandemir ve Zabıta Müdürümüz Kenan Özdemir başta olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Zabıta Müdürü Kenan Özdemir’e çiçek veren Lider Soner Çetin daha sonra zabıta çalışanı ile birlikte pasta kesti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt