Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkı Sozu

0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkı Sozleri
Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkısı
İtiraz Şarkı Sozu Soner Sarıkabadayı
Soner Sarıkabadayı İtiraz sozleri

senin dışında hicbir şeye aklım ermiyor
farkım yok inan bir seni duyabilen sağırdan
sen yokken bahar bile buralara gelmiyor
o da alıyor zaten alabileceği en ağırdan
dun de razıydım buna
ve bugun yine razıyım
seni kaybedip bulup duran bir ruhun itirazıyım
koyalım işte gel her bir şeyi yoluna
uyumayalım kimselere sarıla sarıla
sen hepsini gel demedim ki bir yolu yarıla
seni affedebilirim darıla darıla

Similar threads

Soner Sarıkabadayı itiraz sozleri soner sarıkabadayı İtiraz şarkısı sozu Senin dışında hicbişeye aklım ermiyor Farkım yok inan bi seni duyabilen sağırdan Sen yokken bahar bile buralara gelmiyor O da alıyor zaten olabileceği en ağırdan Dun de razıydım buna ve bugun yine razıyım Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Soner Sarıkabadayı 2019 itiraz şarkısı Soner Sarıkabadayı itiraz şarkı sozleri 2019 İtiraz Şarkı Sozu Soner Sarıkabadayı Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkı Sozu Dunde Razıydım Buna Ve bugun Yine Razıyım Seni Kaybedip buldurtturan Bir Ruhun bilgisitenlarcom İtirazıyım Koyalım İşte Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Soner Sarıkabadayı Muhatap Şarkı Sozleri Soner Sarıkabadayı Muhatap şarkısı sozu Ben sade bir ayrılığa bile razıydım Gittin habersiz Durum şu ki; ikimizde dargınız Bu ne lahana, bu ne perhiz Sen beni uzup cekip gidenlere cok benziyorsun Burdan gonul ne yapsın usandı duvarlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Soner Sarıkabadayı Tuzlu Su Sozleri Soner Sarıkabadayı Tuzlu Su Şarkısı Tuzlu Su şarkı Sozu Soner Sarıkabadayı Tuzlu Su şarkı Sozu Tuzlu suyu denize değil gozume sor Bir ağladı mı hesabı olmaz, hesabı olmaz İnsanoğlu sever gunahı Bozuldu mu izahı olmaz, izahı olmaz Kafasına gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
soner sarıkabadayı pişman değilim şarkı sozu soner sarıkabadayı pişman değilim sozleri soner sarıkabadayı pişman değilim şarkı sozleri soner sarıkabadayının 2019 albumunde izleyiciyle duet yapacağı şarkısı pişman değilim şarkı sozleri soner sarıkabadayı pişman değilim Yeter artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt