Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Şarkı Sozleri

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Şarkı Sozleri
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Şarkı Sozu

Pişman Değilim Şarkı Sozleri

Yeter Artık Yeter

Alacağında kalmadı senin

Beter Oldum Beter

Gideceğinde yok gibi senin

Yansın Once Resimler

Zaten bakamıyorum

kalsın bir tek isimler

Madem unutamıyorum

Pişman değilim

Duşman değilim

Kaderime ben

Taştan değilim

Sil baştan değilim giderim ben

Similar threads

soner sarıkabadayı pişman değilim şarkı sozu soner sarıkabadayı pişman değilim sozleri soner sarıkabadayı pişman değilim şarkı sozleri soner sarıkabadayının 2019 albumunde izleyiciyle duet yapacağı şarkısı pişman değilim şarkı sozleri soner sarıkabadayı pişman değilim Yeter artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkı Sozleri Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkısı İtiraz Şarkı Sozu Soner Sarıkabadayı Soner Sarıkabadayı İtiraz sozleri Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkı Sozu senin dışında hicbir şeye aklım ermiyor farkım yok inan bir seni duyabilen sağırdan sen yokken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Soner Sarıkabadayı 2019 itiraz şarkısı Soner Sarıkabadayı itiraz şarkı sozleri 2019 İtiraz Şarkı Sozu Soner Sarıkabadayı Soner Sarıkabadayı İtiraz Şarkı Sozu Dunde Razıydım Buna Ve bugun Yine Razıyım Seni Kaybedip buldurtturan Bir Ruhun bilgisitenlarcom İtirazıyım Koyalım İşte Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Soner Sarıkabadayı Tuzlu Su Sozleri Soner Sarıkabadayı Tuzlu Su Şarkısı Tuzlu Su şarkı Sozu Soner Sarıkabadayı Tuzlu Su şarkı Sozu Tuzlu suyu denize değil gozume sor Bir ağladı mı hesabı olmaz, hesabı olmaz İnsanoğlu sever gunahı Bozuldu mu izahı olmaz, izahı olmaz Kafasına gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Soner Sarıkabadayı Soner Sarıkabadayı Sallana Sallana Soner Sarıkabadayı Sallana Sallana Şarkı Sozu imagessonersarikabadayisallanasallanasarkisozu5adac17837d27 Benim olan senin ama, Senin olan benim değil, Yani kalbinde bana bir yer yok, Belki biraz sustum ama, Sozlerini yuttum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt