Soner Sarıkabadayı Seveni Arıyorum soner sarıkabadayı seven olmasaydı soner sarkabadayı seveni arıyorum saygın yetmez mi bana sevgin içilmez mi kana kana sevgin içilmez seven olmasaydı Seveni arıyorum gören söylesinnsonersarikabadayiseveniariyorum5c57bca6ac791pngalt 1549253794 1549253794 sonersarikabadayiseveniariyorum5c57bca6b032asonersarikabadayiseveniariyorum5c57bca6b032a http:imgimageshackusimg742142572209png Gönlün nerde olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygın yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydın solmasaydın da Beni sarsmasaydın yakmasaydın Durum mı yarı başa kakmasaydın Seveni arıyorum görebilen söylesin Gidene yanıyorum gelen gitmesin Aşkı tanıyorum uzaktan durmasın Ele kanıyorum tuzak kurmasın Gönlün nerde olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygıdeğer yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydın solmasaydın da Beni sarsmasaydın yakmasaydın Şart mı sanki başa kakmasaydın Seveni arıyorum gören söylesin Gidene yanıyorum gelen gitmesin Aşkı tanıyorum uzaktan durmasın Ele kanıyorum kapan kurmasın Seveni arıyorum