Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soner Sarıkabadayı'nın yeni imajı Ben Fero'ya benzetildi!

Soner Sarıkabadayı'nın yeni imajı Ben Fero'ya benzetildi!
0
97

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
soner_sarikabadayinin_yeni_imaji_ben_feroya_benzetildi_1580888235_7608.jpg

Yeni müziği için imaj yenileyen Soner Sarıkabadayı, kürkü ve aksesuarlarıyla Ben Fero isimli fenomen rapçiye benzetildi.

Soner Sarıkabadayı, "Ölümüne" isimli yeni müziğinin klibi için imaj yeniledi. Geçtiğimiz günlerde Kolombiya Hoşluk Kraliçesi Camelo Lopez ile evlilik hazırlığı yapmaya başlayan müzikçinin yeni nesile özendiği söylendi.

G6Mqm_1580888246_2272.jpg

Sarıkabadayı, yeni imajıyla Ben Fero isimli rapçiye benzetildi. Müziğin aranjörlüğünü Osman Yavuz ve Aerro imza attı.

aPN16_1580888304_9597.jpg

Yeni imajıyla objektif önünde geçen müzikçi "Dünya standartlarındaki pop altyapısıyla fark yaratacak" formunda konuştu. 

Similar threads

Yeni şarkısı için imaj yenileyen Soner Sarıkabadayı, kürkü ve aksesuarlarıyla Ben Fero adlı fenomen rapçiye benzetildi. Soner Sarıkabadayı, "Ölümüne" adlı yeni şarkısının klibi için imaj yeniledi. Geçtiğimiz günlerde Kolombiya Güzellik Kraliçesi Camelo Lopez ile evlilik hazırlığı yapmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Soner Sarıkabadayı'nın yeni paylaşımı toplumsal medyayı salladı. Ünlü müzikçi, Instagram hesabından "Saçlar lens değil arkadaşlar" yazarak paylaştığı gençlik fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü müzikçi Soner Sarıkabadayı'dan çok konuşulacak esprili bir paylaşım yaparak toplumsal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Son olarak Netflix'in Muhafız dizisinde rol alan oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni imajı sosyal medyada olay oldu. Yeni imajını gören hayranlarının çoğu olumsuz eleştiride bulundu. Kimi kullanıcı Çağatay'ın bu halini Ben Fero'ya benzetti. Adını Feriha Koydum dizisindeki performansından sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Son olarak Netflix'in Muhafız serisinde rol alan oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni imajı çevre medyada hadise oldu. Yeni imajını gören hayranlarının birçok olumsuz tenkitte bulundu. Kimi kullanıcı Çağatay'ın bu halini Ben Fero'ya benzetti. Ismini Feriha Koydum serisindeki performansından sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt