Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Songül Karlı'dan 'Yok Artık' Dedirten İtiraf: 'Sunucusu Olduğum İzdivaç Programında Reyting İçin Evlendim'

Songül Karlı'dan 'Yok Artık' Dedirten İtiraf: 'Sunucusu Olduğum İzdivaç Programında Reyting İçin Evlendim'
0
141

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-2e3283ea9f7b3188420dbf220f54f6de2b962b93.jpg

Songül Karlı'dan bomba açıklamalar...

Eski eşi Metin Yüncü ile ilgili açıklamaları ile yıllardır sık sık gündem olan türkücü Songül Karlı, eski eşi için daha evvel kendisini dolandırdığını ve "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" demişti.

Songül Karlı artık ise, 2012 yılında nikah masasına oturduğu Metin Yüncü için 'Çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile konutta değildi' dedi.

Songül Karlı eski eşi için 'Meşhur olma derdindeydi' dedi. Yaptığı evlilik ise reyting içinmiş...

Son günlerde sık sık gündem olan Songül Karlı, Birkaç gün evvel de shop yaptığı fotoğrafı Instagram'da paylaşması ile ve iç çamaşırsız olduğu argüman edilen fotoğrafı ile gündem olmuştu.

Yıllardır da orta ara eski eşinin kendisini dolandırması haberi ile gündem oluyor...

Geçtiğimiz günlerde Ali Eyüboğlu'nun YouTube programı Magazin Noteri'ne konuk olan Songül Karlı, eski eşi hakkında şoke eden bir açıklamada bulundu.

Eski eşinin kendisini 30 milyon TL dolandırıldığını söyleyen ve konutuna birçok sefer haciz gelen Songül Karlı, son yaptığı evliliğinin de reyting uğruna olduğunu söyledi.

Songül karlı sunduğu izdivaç programında canlı yayında Metin Yüncü ile evlenmişti...

Birkaç yıl evvel de "Program olmasaydı Metin'le evlenmezdim, imalcileri Allah'a havale ediyorum." halinde açıklama yapan Songül Karlı, artık ise eşiyle reyting uğruna evlendiğini itiraf etti.

Uğur Arslan'la birlikte FOX'ta yıllarca Su Üzere isimli programın sunuculuğunu yapan Karlı, "FOX'ta yaptığımız program bir kez 89'uncu olunca üretimciler geldi, 'Artık evleneceksin' dedi ve bu türlü gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile meskende değildi; 40 sefer kapıya koydum kolilerini" dedi.

Songül Karlı'nın canlı yayında yaptığı o evlilik imgeleri:

Songül Karlı'nın bu itirafı haliyle magazin gündemine bomba üzere düştü.

Geçtiğimiz günlerde de Instagram'da iç çamaşırsız fotoğraf paylaştığı savı ve shop yaptığı fotoğrafları paylaştığı için gündem olmuştu Songül Karlı:

Songül Karlı'nın Ali Eyüboğlu'nun YouTube programına konuk olarak reyting uğruna evlilik teklifi yaptığını itiraf ettiği o anlar: