Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sonic 2'nin Senaryosu Tamamlandı, Çekimler Yakında Başlıyor

Sonic 2'nin Senaryosu Tamamlandı, Çekimler Yakında Başlıyor
0
133

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
content_6033151d31f45_70620.jpg

Sonic'in devam filmini geçtiğimiz günlerde duyuran Paramounut, yeni filmin çekimlerine de en kısa zamanda başlamak istiyor. Filmin senaryo kısmının tamamlandığını ve çekim kısmına geçileceğini ise Sonic'in seslendirmeni Ben Schwarts'tan öğrendik. Özellikle Tails'in resmen duyurulması ve Knuckles'ın gelme ihtimaliyle birlikte hayranları epey heyecanlandıran Sonic 2'den güzel haberler gelmeye de devam ediyor.
  • Sonic 2 Resmen Duyuruldu!
  • Netflix'in Sonic Animasyonu 2022'de Geliyor!
Hem çekimler hem de senaryoyla ilgili konuşan Schwarts, "İnanıyorum ki Sonic önümüzdeki birkaç ay içerisinde çekimlere başlar. Tam olarak ne zaman olur bilemiyorum ama neyin geldiğini biliyorum. Senaryoyu okuma fırsatı buldum ve gerçekten harika olacak!" dedi. Gişe geliri konusunda da beklentilerin epey yüksek olduğu Sonic 2'de yeniden Jim Carrey'i de Dr. Robotnik'i canlandırırken görmek hepimizi mutlu edecektir. İlk film gibi Jeff Fowler tarafından yönetmenliği yapılacak olan devam filmi 8 Nisan 2022'de vizyona girecek.

Similar threads

Oyun filmlerinin yüz aklarından olan Sonic, genişleyen kadrosuyla devam filmine hazırlanıyor. Yeni filmde Sonic evreninin favori karakterlerinden Knuckles ve Tails'i yeni filmde izleyeceğiz. Knuckles adına çok güzel bir haber gündeme damga vurdu. Son olarak The Suicide Squad filminde de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Yakın zamanda epey video oyunu uyarlaması hem yayın servisi ekranlarında hem de sinemalarda karşımıza çıkacak. Bu yeni dönem akımın en başarılı örneklerinden biri Sonic the Hedgehog filmiydi. Tam pandemi sürecinin başlangıcına denk gelmesi filmin gişede istenilen başarıya ulaşmasını engellese de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Jeff Fowler'ın yönetmenliğini yaptığı Sonic the Hedgehog, oyun filmlerinin makus talihini kırmak adına epey güzel bir başlangıca imza atmıştı. Hatta pandemiye kadar en iyi açılış yapan oyun filmi ünvanını kazanmayı başaran film daha sonra diğer filmlerle beraber vizyondan çekilmek zorunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Paramount ve Sega ortaklığında vizyona giren Sonic the Hedgehog filmi bir dönüm noktası oldu. Oyun filmlerinin kötü kaderini değiştirmek için atılan en somut adımlardan biriydi. İkinci filmin hazırlıklarına devam eden stüdyo kadroyu da giderek genişletiyor. Film kadrosuna katılan son isim Shemar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Hollywood'da yakın dönemin en büyük esin kaynağı çizgi roman uyarlamaları. Marvel Sinematik Evreni ile birlikte artık bambaşka bir boyuta gelen bu uyarlamaların artık yeni bir rakibi olacak gibi gözüküyor. Geçmişte oldukça başarısız örneklerini görmüş olsak da artık video oyunlarının dizi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,515Konular
981,032Mesajlar
30,838Kullanıcılar
NyumeeSon üye
Üst Alt