Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SONRA SONRA
Sendeki beyazı gormuş
sevmiş
ona vurulmuştum
Baktıkca dalıyor
bulutlanıyordum
Beyazlarda yiteceğim derken
Renk renk coğaldı renklerin neden
Sonukleşti
Sonra sondu yer yer yedi renk
O gunleri duşun
Şimdileri şimdi
Sonrasını sonra
Beyazını ozledim
Solsa
kararsa da...
Hic Değilse
Sabah guneşli
Oğlen daha da
Akşamı sorma
Sağa dondum sola
One arkaya kaykıldım
Yana cektim iskemleyi her yana
Golgesi olmayan şemsiyeydi
gun batarken anladım
Boşa giden anlarıma
yanmama yandım
Ya butun yaz oturmaya kalkışsaydım
Kapatıp kalktım
Ardımdan el...
KURBAN
Yarını meleyerek bekleyecek değiliz
Hazır bağlanmışken aynı ağaca
Gel cıkaralım anın tadını
Az sonra gun doğacak
Boşa giden yıllara ah lar akacak
Seckin GUNDUZ
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.