Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sonrası Sonra

Sonrası Sonra
0
122

Similar threads

SONRA SONRA Sendeki beyazı gormuş sevmiş ona vurulmuştum Baktıkca dalıyor bulutlanıyordum Beyazlarda yiteceğim derken Renk renk coğaldı renklerin neden Sonukleşti Sonra sondu yer yer yedi renk O gunleri duşun Şimdileri şimdi Sonrasını sonra Beyazını ozledim Solsa kararsa da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Hic Değilse Sabah guneşli Oğlen daha da Akşamı sorma Sağa dondum sola One arkaya kaykıldım Yana cektim iskemleyi her yana Golgesi olmayan şemsiyeydi gun batarken anladım Boşa giden anlarıma yanmama yandım Ya butun yaz oturmaya kalkışsaydım Kapatıp kalktım Ardımdan el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
DAHASI YA SEN Daha ne oleyim Dahası seninle mi Bunu yıllar once soyledim Dedim oldu İstediğin bu muydu Ya sen Dahası daha neler Seckin Gunduz
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
SOYLENCE Yorungeye oturmak icin dolanan uydu Devinimin boşuna Bumerang değilsin Cıkmadan once duşunseydin yolculuğa Sonlanacağını mı sandın imgelerin Boşluktaki sozcuklerin yaratacağı sonsuz dizelerle Pervanedir ateşe tapan Kuşaktan kuşağa yakan Baştan cıkaran Donen Cılgına donen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
KURBAN Yarını meleyerek bekleyecek değiliz Hazır bağlanmışken aynı ağaca Gel cıkaralım anın tadını Az sonra gun doğacak Boşa giden yıllara ah lar akacak Seckin GUNDUZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt