Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sonsuza Kadar Romanı Susanna Tamaro

Sonsuza Kadar Romanı Susanna Tamaro

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Susanna Tamaro Sonsuza Dek Romanı
Susanna Tamaro Sonsuza Değin kitap konusu
Sonsuza Dek kitap tanıtımıSusanna Tamaro

Can Yayınları
Temmuz 2019,
168 sayfa

“Yüreğinin Götürdüğü Yere Git kitabıyla tanıyıp sevdiğimiz Susanna Tamaro son romanını yayımladı Sonsuza Kadar

Kırılganlığımız güce, alın yazısı bilgeliğe, trajediler aşka, zifiri karanlık içsel aydınlığa dönüşebilir Öyle bir an oldu ancak, ikimizin ufak taşları sürükleyici biçimde bağlı yandan düştüler Ben bir adım atıyordum, sen de benzer uzunlukta bir adım atıyordun Ben seni bekliyordum, sen bana yetişiyordun, ben sana ulaşıyordum, sen beni bekliyordun Sonsuza değin böyle gideceğimizi sanıyorduk Oysa ben şimdi ormanda yürüyorum ve üçgenin taban olmayan kenarı izlerimden diğer iz değil Kimse yürümüyor yanımda, kimse izlemiyor beni, veya önümden gitmiyor Matteo ve Nora biri ateştir diğeri su, biri akıldır diğeri yürek, biri aralıksız harekettir diğeriyse durgunluk ve rahat; biri düşüncedir diğeri seziş, biri zamandır diğeriyse sonsuzluk Ama bir gün bu ahenk dünyanın trajik yasaları karşı dağılır gider Matteo bir anda içinde dipsiz bir boşlukla kimsesiz kalır Ama yollar onu katiyen bırakmaz ve hiçbir şekilde tahmin edemeyeceği bir geleceğe taşır Zamanla doğa yasalarının gizemini keşfeden Matteo, insanların kendilerini bulmak, hayatı tanımak için ziyaret ettiği bir nesil keşiş olup çıkar Hayatın ve aşkın gizeminin, Noranın ardında bıraktığı bu büyük soru işaretinde yattığını, Matteo bir gün anlayacaktır Sonsuza Değin kimi süre yok eden, kimi süre da arındıran içimizdeki ateşi anlatıyor

*

858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt