Sonu gelmeyen hikayesin!! İçimde kendıme bile anlatamadıgım içinden cıkamadıgımm bu şey neydı benı kemırıyordu gün geçtikce yasandı ve bitti dıyemıyorum sankı hala bır umudum var ona karşısında, sankı herşey aniden bitticek ve onun yanında bulucam kendımı bunu düşünmekten korku edıyorum fakat gözlerinde kendımı görüyorum belkı hatalı göruyorum yoktum belkı ben o kadar görmek istiyorum!!başka biri vardı hayattında parmagında yuzugu benım parmagımda başkasının yüzügü vardı yaşam ne acımasızdı!!!! Galiba bana bakan gözleri benim değildi artık!!! Ahali ne yaşarlarsa yaşasınlar hiçbir önemi yokmuş; Anladım!!! Bir hatayla bütün doğrular silinirmiş; Öğrendim!!! Hiçbir süre hiç kimseye güvenilmezmiş; Farkına vardım!!! Eee Bunları öğrendim de ne geçti elime? Yalnızca bir ömür içimde taşıyacağım bir keder ve kırgınlık kaldı bana böylece! Her acı geçermiş (öyle bilirdim) fakat bu acı hiç geçmeyecek Ant Ederim!!! öyle olmuştudün bir dügünde sözlümde yanımda dügünde birazcık durduk sonra eve gitmek için kalktık sözlüm ellimi tutmus önumden gidiyordu bende ardındaki yürürken ansızın onu gördum oda beni daha sonra gördugu görüntü karşında şok olmuş bir şekilde bana ve sözlume baktı bende ona o bana ben ona bakıyordum çıkışta sözlumun bana dediği neoldu ellerin titriyor neydı bu ona farkettırmek için üşüme geldi birdenbire dedim!!havada serındın sarıldı bana sözlüm lakin aklım ondaydı başka biri vardı hayatında benımde nıye bana baktı sok oldu nıye ben ona baktım titredım neydı bu içimdeki içindeki işte kafamda bunları çözemedıkce bu hikayenın sonu olmuyucaktı o dengesizdi ne istedıgını bilmıyordu peki ben ne istiyordum ondan yada hayattano olsa hayatımda herşey onunla uğraş edermıydım mantıgım hayır derken içimdeki evet eevet evet evet diye bağrıyordu!'!!!bu öykü nasıl bitticek yasayıp görücegiz zamanla bakalım yaşam bana daha neler göstericek!! notsonugelmeyenhikayesin5c5190b7a52adalt hep derdim ama senden başka kimsenın olmuyucagım herşeyin ilki sen olucaksın çogun şeyin ilki oydu ama ben bundan böyle başkasıyla evlenmek için uğraşıyorum parmagımdakı yüüzük senın degıldıbundan böyle akılımda senın degıl geri bir kalbimi kaldı fakat sözlüm(kadır) yanı onunla fazla mutluyum hayatımı onunla paylaşmak istiyorumm!onunla yasanmak istiyorum bundan emınmıyım acabasonugelmeyenhikayesin5c5190b7a52adalt Frown sizcee!!!!