Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sonuc

Sonuc
0
200

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
SONUC

Sev onu
Daha da
Diyorlarsa da
Kop ondan
Unut
Diyenler de var
Ne onlar
Ne ben
Ne sen
Bu bağ
Pamuk ipliği
Celik tel
Cekersek birer ucundan
Gucu yeter koparmaya onu
Ancak ikimizin derken
Derken aynı anda yere duştu
Aynı yerden aynı anda bırakılan
Kuştuyu ile bilye

Seckin GUNDUZ

Similar threads

SECKİN GUNDUZ BİR SES BİR TUMCE Cayından dolu bir yudum aldı Ilınmıştı Elinde bardak , “Buyuk bir kentin , diye fısıldadı , “daracık bir sokağındadır butun yaşantım Bir icişte bardak yarılanmıştı Kaşığıyla bardağın ağzını kapamaya calışıyordu Bırakır bırakmaz dengelenemeyen kaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ampul ne zaman bulundu, Ampulu ilk kim buldu, Ampulun tarihi, Ampul hangi tarihte bulundu Cennete gidecek kişi Edison mudur yoksa Sir Joseph Swan mı bilinme z ama ortada bir gercek var ki herhalde tarih boyunca bu kadar işe yarar bir alet icat eden başka bir kişi olmamıştır Elektrik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Pastırma Yazı Sayarak tepsiye diziyordu ’’ Kırk altı,kırk yedi’’ Dıştan ice doğru ’’Elli sekiz,elli dokuz’’ İrileri ortaya Kenarlara birkac yarım limon Emeğin, ozenin, birlikteliğin, beklentinin , sevginin simgesiydi şu midye dolmalar Plastik cop kutusunu kapı ağzındaki acılır kapanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
PASTIRMA YAZI Sayarak tepsiye diziyordu “Kırk altı, kırk yedi Dıştan ice doğru “Elli sekiz, elli dokuz İrileri ortaya Kenarlara birkac yarım limon Emeğin, ozenin, birlikteliğin, beklentinin, sevginin simgesiydi şu midye dolmalar Plastik cop kovasını kapı ağzındaki acılır kapanır iskemlenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Dede Korkut Hikayeleri Ozeti, Dede Korkut Hikayelerinin Ozellikleri, Dede Korkut Hikayelerinin Ozellikleri Nelerdir Dede Korkut Hikayeleri Gunumuze kadar gelmemiş olan ve on iki epik hikayeden oluşan Dede Korkut Kitabı ’nın diğer adı Oğuz Destanı (Oğuzname) ’dır Kuzeydoğu Asya ’daki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
317
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt