Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sonumuz Yokmuş

Sonumuz Yokmuş

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar, direk olayı anlatacağım arkadaşlar Lütfen muavin olun

10 aylık bir ilişkim var 1 seneden pozitif da tanışıklığımız var

Perşembe günü hiç bir sorun yoktu Saat 4 gibi eve bırakacaktım onu otobüste falan da baya iyiydik samimiydik Elini falan tutuyorum, o da benzer şekilde

İndik ve ona bir şeyler olmak için markete girdik Ben ona bir şeyler alıyordum, arkama baktığımda göremedim onu Tüm marketi gezdim bulamadım Kasadan geçtikten sonra dışarı çıktım ve bir baktım uzaklaşmış arkasına bile bakmadan eve gidiyor

Koştum peşinden Tavırlı tavırlı konuşmaya başladı

Eve gitti, 2 saat sonradan beni aradı Keşke dost kalsaydık, keşke hayatına girmeseydim, bizim sonumuz yok bencetarzı kelimeler kullandı

Bunun arkasından Benimle olmaktan mutsuz musun ?diye bir soru sordum ve cevap alamadım Mutlu olan insan derhal yanıt verir, anlaşılan o ancak mutsuz

2 gündür hiç bir şey yazmıyorum Benzer şekilde o da yazmıyor ben bir şey yapmış gibi

bu arada ben evde kahroluyorken bu akşam party'e gittiğini öğrendim arkadaşımdan

Nasıl bir yol izlemeliyim ? Lütfen asistan olun arkadaşlar

858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt