Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sonun başlangıcı mı oluyor?

sonun başlangıcı mı oluyor?
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sonun başlangıcı mı oluyor? gercekten hayatımda sonun başlangıcı mı olacak yoksa son mu ? gercketn sizden rica ediyorum kiii yorum yazarken kendi başınıza gelmiş gibi yorum yazarsanız cok sevinirim cünkü bu kere gercekten buna ihtiyacım varsevdiğim adamla 3 yıldır cıkıyoruz ve bu zamana kadar babamı hiç sevmedi çünkü babam calışmıyor annem calışıyor babam ise geziyor ve arada bizleri dövüyorsevdiğim adam da bu yüzden babamı hiç sevmiyor ben ise yanlışlarıyla hatasıyla babamı cok seviyorum çünkü o benim babam ne olursa olsun bbmsevdiğim adam babam için ara sıra agır konuşurdu ve bu yüzden bir cok kez tartışma ettik babamı ona karşı savundum korudum cünkü o benim babamdı ve onu seviyorumsevdiğim adam bbm için her laf dediğin de canım acıyor ve bunun için aglıyorumşimdi ise işler öle bir hal aldı kii sevdiğim adam bana tercihler sunuyor babam yada sevdiğim ne olursa olsun bir el oglunun babama söz söylemesine müsade vermemsevdiğim daima bana babanın nesini savunuyorsun diye bagırıken ona tek diyebildiğim o benim bbm seslenmek oluyorbir insanın annesinin calışmasının babasının evde oturup keyfine bakmasının ne dek acı oldugunu bilemezsinizevet bnde bbmın korunacak yanı olmadıgını biliyorumama bunu başkasının söylemesi buna dayanamıyorumbende arada bbma kızıyorum ama yinede bbm başkalarının laf söylemesine müsade vermemne olur gercekten bir fikre ihtiyacım var yaşım minik daha herşeyin başındayım o yüzden büyük ablalarım yazrsa açıklama sevinirimsiz olsaydınız kimi secerdiniz?nasıl cözüm bulurdunuz?ne yapardınız?ltfn bana destek edinn  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt