iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi City Bus Simulator 2010 tuş kombinasyonlarını buldum İnternette çok çok çok aramama rağmen bulamadım ve sonra tuşlar belkide yerleştirilmemiştir diye düşündüm ve tuş ayarlarındaki boş yerleri doldurarak buldum
Bende değişik bi dilde sizde ingilizce olabilir o yüzden Tuşun koyulacak yerin başında yazan yeride vericem ancak sizde farklı bir dilde olabileceği için sıra numaralarınıda vericem yani şöyle üstten aşşağı doğru 5 tuş şu işlevde gibisine Neyse fazla uzatmadan veriyim
Motor starten (Üstten aşşağı doğru 11sırada): Motoru çalıştırır
Ganghebel vor (Üstten aşşağı doğru 12 sırada): Vitesi düşürür
Ganghebel zurück (Üstten aşşağı doğru 13sırada): Vitesi yükseltir
Gas (Üstten aşşağı doğru 14sırada): Gaz
Bremse (Üstten aşşağı doğru 15sırada): Fren
Nach links lenken (Üstten aşşağı doğru 16sırada): Direksiyon sola
Nack rechets lenken (Üstten aşşağı doğru 17sırada): Direksiyon sağa
İnternette yönlendirme ve otobüsü kaldırmakla ilgili sorunlar olduğu için sadece otobüsü hareket ettirme ve yönlendirme ile bilgileri verdim Esc'ye basıp oyunu durdurduktan sonra Optionen (Options)'a tıkladıktan sonra, Steuerung (Controllers) tıklayarak bu belirttiğim yerlere istediğiniz tuşları dizebilir ve oynayabilirsiniz
Tamamen kendi tarifim ve buluşumdur () Alıntı değildir
Saygılarımla
Bende değişik bi dilde sizde ingilizce olabilir o yüzden Tuşun koyulacak yerin başında yazan yeride vericem ancak sizde farklı bir dilde olabileceği için sıra numaralarınıda vericem yani şöyle üstten aşşağı doğru 5 tuş şu işlevde gibisine Neyse fazla uzatmadan veriyim
Motor starten (Üstten aşşağı doğru 11sırada): Motoru çalıştırır
Ganghebel vor (Üstten aşşağı doğru 12 sırada): Vitesi düşürür
Ganghebel zurück (Üstten aşşağı doğru 13sırada): Vitesi yükseltir
Gas (Üstten aşşağı doğru 14sırada): Gaz
Bremse (Üstten aşşağı doğru 15sırada): Fren
Nach links lenken (Üstten aşşağı doğru 16sırada): Direksiyon sola
Nack rechets lenken (Üstten aşşağı doğru 17sırada): Direksiyon sağa
İnternette yönlendirme ve otobüsü kaldırmakla ilgili sorunlar olduğu için sadece otobüsü hareket ettirme ve yönlendirme ile bilgileri verdim Esc'ye basıp oyunu durdurduktan sonra Optionen (Options)'a tıkladıktan sonra, Steuerung (Controllers) tıklayarak bu belirttiğim yerlere istediğiniz tuşları dizebilir ve oynayabilirsiniz
Tamamen kendi tarifim ve buluşumdur () Alıntı değildir
Saygılarımla
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.