iltasyazilim
FD Üye
Sony Ericsson Xperia active tanıtım videosu
Sony Ericsson Xperia Active şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor Oldukça sağlam gövdesi doğru darbelere aleyhinde dirençli, suya ve toza karşı da dayanıklı bir yapıya sahip olan Sony Ericsson Xperia Active Android 23 Gingerbread işletim sistemine sahip ve 1GHZ ’lik işlemcisinden gücünü alıyor Mobile BRAVIA Engine ekran teknolojiskamerayada sahip, cihazın kamerası keza HD video kaydı yapabiliyor 320MB hafızası yer alan cihazın bu yönü biraz çelimsiz bırakılmış ama 32GB dek genişletebilir bir hafızaya sahip olması bu eksiğini kapatmış, Bluetooth, WiFi, USB 20 gibi popüler bağlantı seçeneklerini de sunan Sony Ericsson Xperia Active fiyatı bilgisi ve tanıtım videosu aşağıdadır
Sony Ericsson Active Teknik Özellikleri:
1 metrelik derinlikte 30 dakikaya kadar suya dayanıklılık garantisi
Android 23 (Gingerbread) İşletim Sistemi
1GHz işlemci
3 inç Dokunmatik Ekran
320 x 480 piksel çözünürlük desteği
320MB dahili akıl (32 GB ’a değin genişletilebilir)
5MP çözünürlük, 8x dijital zoom, otomatik odaklama ve LED flaş ile kamera
HD (720p) Video Kaydedebilme özelliği
Coğrafi etiketleme
Bluetooth, WiFi, USB 20 (microUSB), DLNA, AGPS, 35 mm kulaklık girişi
4 saat 53dakika söylev süresi, 350 saat bekleme süresi
Kalınlık: 94m
Tartı: 100gram
Sony Ericsson Active yurt dışı satmak fiyatı 440$ dolar olarak kesin
*
Sony Ericsson Xperia Active şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor Oldukça sağlam gövdesi doğru darbelere aleyhinde dirençli, suya ve toza karşı da dayanıklı bir yapıya sahip olan Sony Ericsson Xperia Active Android 23 Gingerbread işletim sistemine sahip ve 1GHZ ’lik işlemcisinden gücünü alıyor Mobile BRAVIA Engine ekran teknolojiskamerayada sahip, cihazın kamerası keza HD video kaydı yapabiliyor 320MB hafızası yer alan cihazın bu yönü biraz çelimsiz bırakılmış ama 32GB dek genişletebilir bir hafızaya sahip olması bu eksiğini kapatmış, Bluetooth, WiFi, USB 20 gibi popüler bağlantı seçeneklerini de sunan Sony Ericsson Xperia Active fiyatı bilgisi ve tanıtım videosu aşağıdadır
Sony Ericsson Active Teknik Özellikleri:
1 metrelik derinlikte 30 dakikaya kadar suya dayanıklılık garantisi
Android 23 (Gingerbread) İşletim Sistemi
1GHz işlemci
3 inç Dokunmatik Ekran
320 x 480 piksel çözünürlük desteği
320MB dahili akıl (32 GB ’a değin genişletilebilir)
5MP çözünürlük, 8x dijital zoom, otomatik odaklama ve LED flaş ile kamera
HD (720p) Video Kaydedebilme özelliği
Coğrafi etiketleme
Bluetooth, WiFi, USB 20 (microUSB), DLNA, AGPS, 35 mm kulaklık girişi
4 saat 53dakika söylev süresi, 350 saat bekleme süresi
Kalınlık: 94m
Tartı: 100gram
Sony Ericsson Active yurt dışı satmak fiyatı 440$ dolar olarak kesin
*