sophia loren güven vermiş LOREN PİYASALARA GÜVEN VERDİ! 1548623642 1548623642 sophialorenguvenvermis5c4e1f1ecb1a8sophialorenguvenvermis5c4e1f1ecb1a8 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersophialoren24aralik&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EFSANE OYUNCU, HESAPLI KRİZDEN BUNALANLARA DA AÇIKLAMALARIYLA UMUT VERDİ 18 Aralık'ta Napoli’de yapılan törenin onur konuğu olan Sophia Loren, dünyayı sarsan hesapli kriz hakkında iyimser konuştu Bu durumun fazla da uzun süreceğini düşünmediğini belirten İtalyan aktris, 'Gelişmeleri herkes gibi ben de gazetelerden peşine düşüp takip ediyorum Lakin çoğu insanın tersine kötümser değilim Bence her şey çok yakında iyiye gitmeye başlayacak' dedi Ruh güzelliği önce kazanç Sinema dünyasının efsanelerinden biri olmasını oyunculuğu kadar güzelliğine de borçlu olan Loren, buna rağmen neden bu dek açlık edilen bir bayan olduğunu kendisinin de bilmediğini söyledi: 'Niçin senelerdir arzu edilen bir bayan olduğumu doğrusu ben de bilmiyorum Bana göre alımlılık bedenden çok ruhla ilgili bir kavram Ruhunuz güzelse güzelsinizdir Avrupalı bir gemi firması göre üretilen en büyük gemi olma özelliğine sahip MSC Fantasia’nın suya indiriliş töreni, 18 Aralık’ta Napoli’de, isim annesi Sophia Loren eşliğinde gerçekleştirildi Basın toplantısında Loren, idareli krizle ilgili tanımlama bile yaptı: 'Ekonomik gelişmeleri ben de peşine düşüp takip ediyorum Bence her şey daha iyiye gidecek' MSC Cruises’un gemilerinde çoğu mekán ve faaliyet mevcut Hiç bu gemilerden birinde kumar oynadınız mı? bir defa oğullarımla birlikte geziye çıkmıştık İtiraf etmeliyim ancak, kumar oynadım lakin fazla minik bir rakamla Cruise gemilerinin seyahatlerinden hoşlanıyor musunuz? Bu tarz gemilerle seyahat yerine getirmek, hayattan bir parça da olsa kopmak ve tatilin keyfini içeri almamak fazla hoş Benim gibi göz önünde olan ve hálá şöhretini sürdüren bir sanatçının sıkça dinlenmeye ve gerginlik atmaya ihtiyacı oluyor Gemi seyahatleri çocuklarımla bir arada olmak ve torunlarımın büyüyüşünü izlemek için en hoş fırsatlardan bir tanesi Dünyadaki hesapli kriz sizi korkutuyor mu? Gelişmeleri takip ediyor musunuz? Gelişmeleri cümbür cemaat gibi ben de gazetelerden peşine düşüp takip ediyorum Kendimce her şey daha iyiye gidecek Sizi Sophia Loren yapan şey nedir? Neden senelerdir açlık edilen bir bayan olduğumu doğrusu ben de bilmiyorum Çekicilik sizce nedir? Bana göre alımlılık bedenden çok ruhla ilgili bir kavram Ruhunuz güzelse güzelsinizdir ve hoş olarak uzun yıllar yaşayabilirsiniz Ünlü müzikal 'Nine'ın sinema filminde Hollywood yıldızlarıyla yer alıyorsunuz Nine sizin için nasıl bir deneyimdi? id Filmin yönetmenliğini 'Bir Geyşa’nın Anıları' ile Oscar’a namzet gösterilen Rob Marshall yaptı Çekimleri beş gün önce tamamladık Cümbür Cemaat işini yaptı Judi Dench’le yardımlaşmak fazla keyifliydi Nicole Kidman’ı da fazla beğendim 'Nine' filminin Oscar’a aday gösterilme şansı var mı? 'Nine', Oscar’a namzet gösterilirse çok sevinirim Çünkü film, Napoli’nin güzelliklerini, sanatını ve tarihini ortaya koyuyor Kendi adıma filmden umutluyum Fakat Yüksekokul ödüllerinde jüri koskocoman Herkesin kararı birbiri ile aynı olmayabilir Rüya kadro Federico Fellini’nin ’’8,5’’ adlı filminden uyarlanan, Antonio Banderas’ın başrolünü oynadığı ve Broadway’de büyük alaka gören 'Nine' müzikalinin sinema versiyonunda Nicole Kidman, Marion Cotillard, Judi Dench, Sophia Loren ve Penelope Cruz gibi ünlüler bir araya geldi Filmde, Guido Contini’nin (Daniel Day Lewis oynuyor) hayatına giren kadınlarla yaşadığı büyük hesaplaşma anlatılıyor