Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sorgu Panel Script

Sorgu Panel Script
4
539
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worex

İllegal Toplum | Full Hizmet
FD Üye
Etkileşim
62
F-D Coin
95
Önecelikle Selamün Aleyküm Forumda Bir Konuda İstek Olmuş Ben Yeniden Linki Verecem Belli ki Bazı Kişilere Hala Ulaşmamış.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuramayan ve ya Yapamayan Olursa
|
Discord: worex_ezz
---------------------------------------------
Ekli dosyayı görüntüle 125

Son düzenleme:

worex

FD Üye
Etkileşim
62
F-D Coin
95
Kardeşim virüstotal nerde mod olsan bile virüstotal şart
evet aga unuttum şimdi atıyordum

Son düzenleme:

worex

FD Üye
Etkileşim
62
F-D Coin
95
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
18
Görüntüleme
701
  • Kilitli
Öncelikle Selamün Aleyküm Rezidans Script : İndir kayujxnisanxd zip https://www.virustotal.com/gui/file/65d7c6dab5a5181c117574fda9e6b9f537ac21a8bfc0a8e9f2d217bce281371f Virüs Total Linki İyi Kullanimlar Script De Shell Var htdocs içinde indexin altında onu silin + api/ bazılarının içinde var...
Cevaplar
11
Görüntüleme
2K
  • Kilitli
Sorgium kendi yaptığım bir sorgu paneli scriptidir, scriptte sql açığı, xss açığı vb. problemler bulunmamaktadır. Panel PHP yerine Javascript ile yazılmıştır, yanında uyumlu api servis scriptide verilecektir (Hem kendi api servisinizi açıp hemde panele sahip olabileceksiniz, loginler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
991
  • Kilitli
Bu method çoluk çocuğun eline geçtiği için iyice bok edip bende publuyorum. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu...
Cevaplar
577
Görüntüleme
8K
  • Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
179
858,503Konular
982,772Mesajlar
30,567Kullanıcılar
nytneśSon üye
Üst Alt