Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sorgulaması tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi

Sorgulaması tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi
0
26

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
fg04o_1615130843_5692.jpg

Son dönemde rol aldığı dizilerle tanınan genç oyuncu Ayşegül Çınar, aracında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Çınar kendisini, 'Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Kurtulamadığım eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu.' ifadesiyle savunmuştu. Oyuncu bu sabah, adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı gerçekleşen olayda polis ekipleri, Bebek Cevatpaşa Caddesi üzerinde bir araçta uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını aldı ve verilen adrese baskın yaptı. Arka arkaya park etmiş iki otomobilden birinde birlikte oturan dizi oyuncusu  Ayşegül Çınar ile arkadaşı Nimet Y.’ye Genel Güvenlik Taraması (GBT) ve araçlarına arama yapıldı.

Yapılan aramada, Çınar’a ait olduğu tespit edilen lüks otomobilin bagajında toplamı 19 gram olan iki ayrı uyuşturucu madde tespit edildi. Gözaltına alınan genç oyuncu ile arkadaşı sorgulanmak üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği'ne götürüldü.

IyuD3_1615197904_8784.jpg

Gözaltına alınan Çınar ilk ifadesinde, 'Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Kurtulamadığım eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu.' ifadelerini kullandı. Burada yapılan sorguda Çınar maddelerin kendisine ait olmadığını iddia etti ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından konulmuş olabileceğini söyledi. Bu ifadenin ardından polis ekipleri Furkan Çalıkoğlu’nu da gözaltına aldı. Çalıkoğlu, suçlamaları reddetti.

Sorgularının tamamlanmasının ardından bu sabah, oyuncu Ayşegül Çınar ile arkadaşı Nimet Y. adliyeye sevk edildiler.

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt