Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sorma Ne haldeyim muzik notaları

Sorma Ne haldeyim muzik notaları
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sorma ne haldeyim notaları, Sorma ne haldeyim şarkısının notaları, sezen aksu sorma ne haldeyim sozu ve gitarnotaları, sorma ne haldeyim fulut notaları

gun ağarınca boynum bukulur
dalarım uzaklara gonlum sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma soyleyemem
sorma nobetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni olduruyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor icimde
aşkı beni kul ediyor

imagessormanehaldeyimmuziknotalari5adabb57da748

Similar threads

Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Sozu Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Şarkı Sozleri Sorma Ne Haldeyim Sozleri Zeki Muren Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Sozleri Gun ağarınca boynum bukulur Dalarım uzaklara gonlum sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
O Ses Turkiye Fırat Akcan 5 şubatta soylediği şarkı Sorma Ne Haldeyim Fırat Akcan O Ses Turkiye 5 Şubat Fırat Akcan Sorma Ne Haldeyim şarkı sozu gun ağarınca boynum bukulur dalarım uzaklara gonlum sıkılır sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Aydilge Sorma şarkısı sozu Aydilge Sorma sozleri Aydilge Sorma şarkısının sozleri gun ağarınca boynum bukulur dalarım uzaklara gonlum sıkılır sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma utanırım sorma soyleyemem sorma nobetlerdeyim başım duman ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Sorma Ne Haldeyim Akor Sorma Ne Haldeyim Nota gun ağarınca boynum bukulur notası imagessormanehaldeyimnotalari5ada7dc50e842
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Sezen Aksu Sorma sezen aksu sorma akor sorma ne haldeyim akor Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım ara sıra Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni öldürüyor yavaşça Kor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt