Soros nasıl zengin oldu?
Soros'un asıl yeteneği, ününün ve parasının kaynağı ise döviz spekülasyonuydu. İngiltere'de 16 Eylül 1992 tarihinde gerçekleşen ve tarihte Kara Çarşamba olarak anılan ekonomik krizde döviz kuru ile oynayarak sadece bir gün içerisinde toplam 1.1 milyar dolarlık bir kar elde etti.
Soros kaç yaşında öldü?
91 years (August 12, 1930)George Soros / Age
Osman Kavala gercekte kimdir?
Mehmet Osman Kavala (d. 2 Ekim 1957, Paris), Türk iş insanı ve insan hakları savunucusu. 1990'ların başından beri birçok sivil toplum kuruluşuna destek olmuştur. 2002'den beri kâr amacı gütmeyen bir kültür kurumu olarak faaliyetlerini sürdüren Anadolu Kültür'ün kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.
George Soros serveti ne kadar?
1984 yılında memleketi Macaristan'da Açık Toplum Vakfı adında bir dernek kurdu. 2001 Eylül ayında Bebek'te kurulan OSIAF (Açık Toplum Enstitüsü Yardım Vakfı) Açık Toplum Enstitüsü'nün Türkiye şubesidir. Ayrıca milyarder iş adamı George Soros'un, 8,6 milyar USD serveti bulunuyor.
Sorosun amacı ne?
George W. Bush ile arası açık olan Soros, Bush'un kapitalist açık ekonomilerin adını dünya üzerinde kötüye çıkardığını ve daha çok kendisi tarafından organize edilen sivil toplum kuruluşu örgütlerinin hareketini kısıtladığı beyan etti. Soros, Açık Toplum Vakıflarının kurucusudur.
Açık Toplum Vakfı kimin?
Açık Toplum Vakıfları (İngilizce: Open Society Foundations (OSF)) veya eski ismi ile Açık Toplum Enstitüsü, milyarder yatırımcı George Soros tarafından kurulan uluslararası bir bağış ağı.
Soros kimin adamı?
George Soros, Quantum Fonu Grubu'nun baş yatırım danışmanı olan Soros Fund Management LLC'nin başkanıdır.
Soros kaç yaşında?
91 yaşında (12 Ağustos 1930)George Soros / Yaş