Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sorpa

Sorpa

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
500 gr kuşbaşı (kuzu eti)
1 adet orta boy soğan
1,5 yemek kaşığı un
Yarım demet taze soğanın yeşili
45 dal taze nane
1 ufak kase yoğurt
Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber
1 yemek kaşığı margarin


HAZIRLANIŞI
Bir tencerenin içine margarini koyun Ufak ufak doğradığınız soğanları pembeleşene kadar bu yağda kavurun Etleri ilave edip biraz daha beraber kavurun Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin
Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın Karıştıra karıştıra etlerin üzerine ekleyin Taze soğanın yeşilini ve nane yapraklarını doğrayıp içine karıştırın Servis tabaklarına alıp, üzerine pul biberi serperek servise sunun
 
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt