Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

soru???

soru???

Similar threads

arkadaşlar normal adsl modeme takılınca wireless e çeviren bir alet varmı acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
iki bilgisayara internet baglamak istiyorum ve çok port lu adsl alıcam bu kunuda birkaç sorum olucak 1)sorun yaşamayacagım (int kopması bozulma vs) iyi ama fiyatı çok pahalı olmayan uygun bi modem arıorum hangi marka ve modeli önerirsiniz 2) tevsiye ettginiz modeme nasıl port açıcam ip falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Arkadaşlar selam, birkaç ay önce ORIGO ADSL2 DWRTI04 4 PORT KABLOSUZ ADSL MODEM almıştım ve son 2 haftadırda wireless kullanmaya çalışıyorum!!! Çalışıyorum çünkü modemden uzaklaşınca bağlantım kesiliyor, yan odadan bile bağlanamıyorum yani modeme birkaç metreden(sizi temin ederim duvarlar çelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Pikatel Airmax 101 Modem Kurulumu Eğer Pikatel Airmax 101 model bir modeme sahipseniz ve nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bu size resimli olarak anlatmaya çalışacağız. Öncelikle bütün bağlantıların doğru olduğundan emin olun. Ayrıca eğer modeminizin şifresini unuttuysanız modemin arkasındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
arkadaşlar pegasus marka wireless adsl modemim var bu wireless e şifre nasıl koyarım
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt