Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sorular

sorular

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
soru 1:hero hanından skill geri alma kitabı almak istiyorum;fakat ncash puanın az olduğu için,ödeme sayfasına yönlendirildindiye bir mesaj alıyorumbu ncash puanını nasıl kazanacağız??

soru 2:erdem ve ferahlatan ot görevinde yüksek tepelerdeki bütün şifa ağaçlarını gezdim şu uyarıyı verdi:etkinlik itemini alamassınızya halen süren etkinliğiniz var,yada önceki adımları doğru olarak yapmadınızböyle bir sorunla karşılaşan varmı???

soru 3:berektin gözü kitabı diye birşey buldum ne işe yarıyor???

soru 4:sılah yada zırh geliştirme olayında ruh tılsımı yada şans tılsımı diye bölmeler varbunlar nedir nereden satın alabilirim???geliştirme yaparken illaki bu nesneliri kopymak zorundamıyım???(6 tane taşım var kaybetmek istemiyorum)

soru 5son sorubiraz fazla oldu ama)bir tane kurt aldımölüp duruyorelimde ölü ruhun buhurluğu diye bir ot gibi birşey varhayvanı bununla diriltiyorumsorum hayvanları başka türlü nasıl diriltebilirim??yada ölü ruhun buhurluğunu nereden satın alabilirim???

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt