Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sorumlu Bir Mutfak Sorumlusundan Uyarılar

Sorumlu Bir Mutfak Sorumlusundan Uyarılar

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
SORUMLU BIR MUTFAK SORUMLUSUNDAN UYARILAR



1) Önünüze ikram olarak gelen ya da sipariş üzerine istediğiniz acılı ezmeyi iyi kontrol edin, bu işten az da olsa anlamıyorsanız yemeyin Acılı ezme dünden artan çoban salatasından yapılır, hatta müşteriden dönen artık salatayı kullananlar bile var

2) Sık gittiğiniz mekanların HCCP denetimine sahip olmasını tercih edin
3) Yemeğinizin içinden çıkan yabancı maddelere yaygarayı koparın; ama yemeğinizden elen parçası çıkarsa o mekana güvenin Üretimdekilerin elenle çalıştığının garantisidir, bazen doğrama esnasında elenin sarkan uçları kesilebilir
4) 'Mutfağımızı gezebilirsiniz' tabelası gördüğünüz yerlerden uzak durun En iyi gizleme ortada bırakmaktır
5) Ucuz lahmacunun kıyması %50 kavrulmuş pırasadan oluşur, en iyi gurmeler bile tadını zor ayırır
6) Ucuz cevizli baklavada kullanılan cevizin de en az yarısı, kuruduktan sonra robottan geçirilip kavrulan bayat ekmektir
7) Kesinlikle ama kesinlikle yapılışını görmediğiniz ya da ev ortamında tanıdığınız biri tarafından yapılmayan çiğ köfteyi yemeyin
 
858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt