Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sorumlulukla alakalı sözler arıyorum

sorumlulukla alakalı sözler arıyorum
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sorumlulukla alakalı sözler arıyorum Selamlar melekler, sorumlulukla ilgili sözler arıyorum hiçbir yerde bulamadımBir arkadaşım burayı tavsiye etti, destek eder misiniz bana dasorumluluklaalakalisozlerariyorum5c59c2cbb893aalt  

Similar threads

Mevlana'dan dostlukla alakalı sözler arıyorum Selamlama arkadaşlar Ödevim sebebiyle yardımınızı istiyorumBana Mevlananın söylediği dostlukla ilgili sözleri yazabilirmisiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mevlana'dan kalp incitmek ile ilgili sözler arıyorum arkadaşlar Arkadaşlar Mevlana'dan sözler araştırıyorum ve sıra geldi kalp kırmayla alakalı sözlere Lütfen Mevlana'nın söylediği yürek kırmayla ilgili sözleri yazarmısınız?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Aşkla ilgili sözler Aşkla ilgili sözler aşkla ilgili güzel kısa manalı sözler arıyorum Facebook sözleride olabilir aşkla alakalı olanlardan teşekkür ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Necip Fazıl Kısakürekten veciz sözler arıyorum yardım Edebiyat ödevi olarak Necip Fazıldan kısa ve öz sözler arıyorum,takviye edermisiniz bana bu ödevim için ? teşekkürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
sevgili için güzel sözler arıyorum arkadaşlarım sevgili için söylenecek en hoş sözleri arıyorum Bana asistan olursanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt