Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sorun ekran kartımı bilgisayarmı

Sorun ekran kartımı bilgisayarmı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki bilgisayarımı alalı 2 ay olmadıVe ben the forest gibi bir oyunu az sonra yazacagım özelliklere rağmen oynıyamıyorum kasma yaşıyorum ama arkdaşım benim bilgisayarımın özelliklerinin yarısına sahip olmasına rağmen kusursuz olarak oyunu oynayabiliyorÖzellikler:Intel core i74500 cpu @180GHz 240 GHZ
8 gb ram
windows 8 64 bit işletim sistemi
Amd Radeon HD 0M Series
IntelR HD Graphics Family

Uyumluluk sorununu giderdim,özel ayarları yaptım,driver güncelledim ama hala bi sonuç alamadım lütfen yardım edin ayrıca formatta attım

Similar threads

Değerli Frmtr Üyeleri Hepinize Selamün Aleyküm Arkadaşlar ben yeni leptop aldım ve alalı 1 ay oldu Bilgisayardan pek anlamam ucuz diye aldım Ama Leptopbumda hem oyun oynamak hemde üniversitede daha rahat çalışabilmek için sistemimi yükseltmek istiyorum ama dediğim gibi pek anlamam Bana ne yapmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
NVIDIA’nın ekranda yapay pikseller oluşturarak yüksek çözünürlük elde edilirken kare hızı kaybının önlenmesini hedefleyen ve oldukça verimli sonuçlar sunan DLSS teknolojisine karşılık AMD, FidelityFX teknolojisini öne sürmüştü. Paylaşmış olduğu son güncellemeyle grafik birimlerine FidelityFX...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
ARKDAŞLAR BENİM PC YE YENİ BİR EKRAN AKRTI ALACAĞIM BENİM PC NİN ÖZELLİKLERİ İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 ULTİMATE 32 BİT İşlemci Pentium(R) DualCore CPU E5400 @ 270GHz Bellek (RAM) 2,00 GB Grafikler ATI Radeon HD 4350 ddr2 Oyun grafikleri 1279 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar ACER ASPİRE 5740G laptopum var, yaklaşık 10 gün önce bilgisayara format attım ve 32 bit WİN 7 Ultimate yükledim (öncesi 64 bit WİN 7 Ultimate vardı) ancak bigisayar donanımlarında problem yaşadım ve tekrar 64 bitlik olanı kurdum, ancak ne olduysa bundan sonra oldu, sorunum aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Herkeze Merhaba Öncelikle Şunu Söyliyeyim Crysis3 ü bi internet kafeden aldık arkadaşla onun bilgisayarında çalıştı özellikleri benden düşük hatta onun bilgisayarının ama bende çalışmadı çalışmadı derken açılıyor bir video var oyuna başla diyince prophet cell hakkında onu geçiyor CRYSİS 3 yazısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,506Konular
983,088Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt