Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sorunsuz full fifa 09 sürüm acil lütfen!

sorunsuz full fifa 09 sürüm acil lütfen!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar

laptopuma format attım sonra orjinal cd den fifa 09 kurmayı denedim ama hep aynı dosyada hata veriyor ve kuramadım

elinizde full ( spiker vs herşey dahil ) fifa 09 var mı?

teşekkürler

Similar threads

acil fifa 09 hata arkadaşlar merhaba ben windows vista işletim sistemi Nvidia geforce 0 512 MB ekran kartı 3 gb ram li sistemimde görüntü ayarlarım 1024 x 768 iken fif09 u açınca ekranım aralık dışındadiye bir error veriyor sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
toshiba satellite l40139 PSL40E marka laptopuma vistayken xp cd si ile format attım ekran kartı anakart vs driverları kendi yükledi yalnız ses kartı driverını yükleyemiyorum Ses driverlarını indirdim fakat yükleyişi biraz karışık kaç kez denedim olmuyor yanlış driverlarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
PHPSelamlar, Arkadaşlar ben bilgisayara daha önce %100 sorunsuz Format Atıyordum Ama artık Şu hatayı alıyorum INF txtsetupsif Dosyası Bozuk yada Eksik Hata Kodu: 3985 Bu Hatayı Alıyorum CD'de Problem Oldugunu Düşündüm başkasının PC'de denedik Takır Takır Atıyor Yinede Yeni Cd Aliyim Dedim 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt