Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sorunum büyükk..

sorunum büyükk..
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sorunum büyükk herkesee merhaba ben daha buğün geldim aranızaa nette bişey araştırırken bu siteyii gördümm ve derhal üye oldummm gercekten başarılı bir sitee tebrikk ederimm bu siteyi yapanları nese benim size danışacagım bişey var sorunumu nasıl anlatmalıyım bilmiyorummbirazda utanıyorum aslındaa kızlar ben 1 aylık evliiyim eşimlee 6 takvim bir flört dönemii yaşadımm ve eşim benimm birincil ve sonn aşkımdı ondan öncesii yoktu offf nese bizz evleneli bugün bütün 1 ay olduu ama hala bir sorunumuz varr sorunn şu kii off sizee acık olcagımm evlediğimizin ilk gecesii beklenen kan akmadıı bendeneşim bunun üstünde durmaya gerek olmadıgınıı zamanla olcagını sölediive bana güvendiğinii sölediiitabii birazcık moral kırıklıgı olduu1 ay içinde bir fazla kez ilişkiye girdikk lakin olmadı bişey kızlar ben eşimden önce bir şeyy yaşamadım yalnızca o vardıı ve şu anda neden böle bişey olduu bilmiyorumm sizce ne yapmalıyım ve bu neden böle olduuu bu durum evliliğim için cok manâlı bir sorunn ne olur destek edinn drr gitmeyede utanıyorumm acıkcası şimdidenn tşkk ederimm  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt