Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sorunum var sorum olacak??

sorunum var sorum olacak??
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sorunum var sorum olacak?? slm adminlerim dün gece mesaj adetim 1000 di sabah girdim baktım düşmüş mesaj sayım niçin acaba merak ettim uamrım bir yanlışım yokturben her yerde 1000 yaptım bu sefer düşmedi diğer mesaj sayılarım ne odlu halen anlamadımilginizeeteşşekürlerr  

Similar threads

Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini ya da konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Hidayet nedir ve Allah'a ezelde verdiğimiz 3 ant İstihare Duası (Rabbine Sorma) Peygamberİmİzİn GenÇlİĞİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Merhaba arkadaslar ; Burda bazı arkadaslarımızın yazdıklarını okudum onlarla dertleştim tecrübelerimden nasihat vermeye çalıstım herneyse ben kendimi anlatmaya karar verdim , bundan bütün 4 sene önce arkadasımın tavsiyesi üstüne bir bayanla tanıştım ve konuştuk ettik birbirimizi aşina derken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt