Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosisli Sandviç (Goralı Sandviç)

Sosisli Sandviç (Goralı Sandviç)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sosisli Sandviç (Goralı Sandviç) Tarifi İçin Malzemeler

*Sosis(Sosisler uzun ise 2 adet, kısa sosislerden ise 45 adet sosis)
*1, 5 yemek kaşığı salça
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 su bardağı garnitür
*2 yemek kaşığı dolusu mayonez
*İsteğe göre 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır ve 23 adet kornişon turşu
*Baget ekmek, sandviç ekmeği, istediğiniz türde bir ekmek
*Tuz

Sosisli Sandviç (Goralı Sandviç) Tarifi Yapılışı Meşhur bir tarifle karşınızdayım İstanbul’da sandviç büfelerinde yapılan lezzeti meşhur olan bir sandviç
Öncelikle küçük bir tencerede yada kapaklı bir tavada yağı kızdırıp saçlayı 12 dakika kavuruyoruz, kavrulan saçlaya 1 su bardağı sıcak su ekleyip kaynamasını bekliyoruz
Sosislere enine çizgiler atarak yada benim gibi yemesi kolay olsun diye ince ince doğrayabilirsiniz ama orjinalinde sosislere enine çizikler atılarak pişiriliyor
10 dakika kadar sosisler ile salçalı sosun iyice özdeşmesini bekliyoruz
Garnitürümüzü mayonez ile karıştırıyoruz isterseniz bu aşamada damak tadınıza göre tuz ekleyim (Ben garnitürü kendim yaptım, Patatesleri küp küp doğradım haşladım, havuçlarıda aynı şekilde haşladım ve kışlık koyduğum bezelyelerimden haşladım ekledim) İsteğinize göre mısır ve kornişon ekleyebilirsiniz, ben mısır ekledim
İşte sandviçlerin hazır olma aşaması ekmeklerin ortasını açarak salçalı sostan altına üstüne sürüyoruz ve sosislerimizden ekliyoruz Sosislerden sonrada garnitürlü karışımımızdan ekliyoruz veee enfes sandviçimiz hazır Afiyet şeker olsunn

858,496Konular
982,191Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt